Özel güvenlikçilere plaket

Güncelleme Tarihi:

Özel güvenlikçilere plaket
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 15:36

Özel güvenlikçilere plaket

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)

ESKİŞEHİR Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği, geçmiş dönemlerde derneğe hizmette bulunmuş üyelerine plaket verdi.

Özel Güvenlik Teşkilatı Mensupları Derneği (ÖGTM), geçmiş dönemlerde yönetim ve denetim kurullarında görev yapmış olan özel güvenlikçiler için vefa günü düzenledi. Vişnelik Mahallesi'nde Tuğra Cafe'de düzenlenen vefa gününde ÖGTM yönetim veya denetim kurullarında görev almış 48 özel güvenlikçiye plaket verildi. ÖGTM Dernek Başkanı Cengiz Kıvılcım, derneğin 14 yıl önce kurulduğunu belirterek, "14 yıl içinde 4 olağan kongre yaptık. Geçmiş dönemlerde gerek yönetim, gerekse denetim kurullarında görev almış olan 48 arkadaşımıza mesleki derneklerine ve özel güvenlik mesleğine hizmetlerinden dolayı müteşekkiriz. Büyük bir medeni cesaret örneği sergileyerek bu sivil toplum kuruluşunda yer alarak hayatın içinde özel güvenlik görevlilerinin de olduğunu bir çatı altında haykırdılar. Bu cesur yürekli fedakar arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler" diye konuştu.

Vefa gününde 'Özel Güvenlik Marşı'nı yazan şair Mustafa Ünal ve derneğin kongrelerinde divan başkanlıkları yapan eski sendikacılar Mehmet Ali Hünerlier,Yaşar Çakır'a da plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!