Özel Bodrum Hastanesi 15 yıldır şifa veriyor

Haberin Devamı

Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Abdullah Servet yıllar önce İstanbul’da hekimlik yaparken Bodrum’a tatillerde geliyor, zaman zaman hasta bakıyor ve ameliyatlara giriyordu. Çevresindekiler ve Bodrumlular kendisine ‘neden burada doktorlar birlik olup bir hastane kurmuyorsunuz’ diye soruyor. İşte her şey bu soruyla başlıyor.
15 yıl önce İstanbul’daki özel bir hastanenin de ortağı iken buradan ayrılarak doktor arkadaşlarıyla Özel Bodrum Hastanesi’ni kuran Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdullah Servet, “İlk olarak 2 blokta hizmet veren bir butik hastaneydik. Bodrum’da endoskopi yapılmıyordu, biz başlattık. MR cihazı yoktu, biz büyük bir eksikliği giderdik. Mikro cerrahi ameliyatlarından tutun da 2 doktor, 4 özel hemşire ile yeni doğan bakım hizmeti, 7 yoğun bakım yatağı ile her türlü yoğun bakım hizmeti verebiliyoruz. Hastanenin 5 ambulansı ile yarımadanın her noktasına ulaşıyoruz” diyor.

Haberin Devamı

SON TEKNOLOJİ KULLANILIYOR
Özel Bodrum hastanesinde boyun bel fıtıklarının ameliyatlarından tutun da EEG ve EMG cihazlarıyla detaylı olarak tüm sinir sistemiyle ilgili tahliller yapılabiliyor ve bunun için çevre beldelerden pek çok hasta Bodrum’a geliyor. Örneğin elinizde veya kollarınızda sebebi tespit edilemeyen bir uyuşma var veya trafik kazasında hangi sinirin sıkıştığına dair tetkik gerekli, bu cihazlar bunu kolayca başarıyor. Hastanede her türlü beyin kanamaları ve travmalarına müdahale ile ameliyatları yapılıyor. Ortopedik ameliyatlar da başarıyla yürütülüyor.

Özel Bodrum Hastanesi 15 yıldır şifa veriyor

TAM TEŞEKÜLLÜ
Jinekolojik cerrahide safrakesesi yumurtalık ve ufak bağırsak müdahaleleri, endoskopik sistem ile başarıyla uygulanıyor. Estetik merkezinde bölgesel zayıflama cihazlarının yanı sıra, plastik cerrah, cildiye uzmanı, uzman diyetisyen de görev alıyor. Hormonla ilgilenen bir endokrinoloğun yanı sıra, önümüzdeki günlerde bir geriatri (yaşlılık) polikliniği kurulması planlanıyor
 

Yazarın Tüm Yazıları