Oyuncu olmak istiyor

1998’de podyumda fırtına gibi esen Burcu Çağrı, aşkları ve hızlı gece hayatı nedeniyle magazin gündeminden düşmüyordu.

Ancak yaşadığı sıkıntılar sonrası mesleğe ara vermek zorunda kaldı. İki yıl önce Uğurkan Erez’in mankenlik ajansıyla anlaşıp yeniden podyumlara dönen manken, şu sıralar ise eskisi kadar sık defile düzenlenmediği için kendine başka yol çizme derdinde. Söylenenlere göre de aklında dizi oyunculuğu var. Ajansına gelen senaryoları tek tek okuyan Burcu Çağrı, yeni sezon için bir anlaşma yapmak üzereymiş üstelik...

Sunduğu program yüzünden annesi AKP’den ayrılıyor

Kanal D’de yayınlanan ‘Hayaller Gerçek Oluyor’ adlı program, AKP’li 40 milletvekilinin, toplumu olumsuz etkilediği gerekçesiyle gelin-kaynana programlarının yayından kaldırılmasını istemeleri üzerine 5 Kasım’da sona erdi. AKP’li milletvekillerinin bu tavrı, programın sunucusu Ebru Akel’in AKP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi olan annesi Nedret Akel’i kızdırdı.

Kızının bu duruma çok üzüldüğünü, bu yüzden ona moral olsun diye bayram öncesi birlikte Paris’e gittiklerini söyleyen Nedret Akel, yöneticisi olduğu partinin milletvekilleri tarafından verilen önergeden rahatsız olduğunu vurguladı. Partiden ayrılma noktasına geldiğini de sözlerine ekledi.

AKP’den Uşak Milletvekili Alim Tunç’un öncülüğünde 40 milletvekili, 14 Ekim’de TBMM’ye verdikleri önergede programın kaldırılmasını isterken, sunucu Ebru Akel’in seksi kıyafetlerini de eleştirmişti.

AKP’li vekiller, önergede programın evlilik kurumunun kutsallığına gölge düşürdüğünü, toplumun psikolojisini bozduğunu, mahremiyeti yok ettiğini de ileri sürmüştü. Bu yüzden 36 hafta sürmesi gereken ‘Hayaller Gerçek Oluyor’ adlı yarışma programı da planlanandan çok önce, sürpriz bir finalle sona erdi.

 Elif DEMİRCİ (DHA)


Elif’in isyanı

Geçen yıl trafik kazasında kaybettiği abisinin hayalini gerçekleştirmek ve iyi bir oyuncu olmak için çabalayan Elif Tayhan, yola ağır ama emin adımlarla devam ediyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü bitiren 24 yaşındaki Tayhan, şimdiye kadar ‘Hababam Sınıfı Askerde’ filmi ile ‘Omuz Omuza’, ‘Kadın İsterse’ dizilerinde rol aldı. Eğitim almadan oyunculuk yapanlara isyan eden ‘Onlar yüzünden bizlere fırsat verilmiyor. Ama yılmayacağım ve oyunculuğu hakkıyla yapmak için çalışacağım’ diyen genç oyuncunun örnek aldığı isimlerse Türkan Şoray ve Nurgül Yeşilçay...

Girne’de görkemli düğün

Ramadan Cemil Ailesi’nin torunu, Işın Ramadan Cemil’in kızı Ayşen ile Arif Sezerli Ailesi’nin oğlu Hakan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Kıbrıs-Girne’deki Jasmine Court Otel’de gerçekleşen düğün törenine, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Düğün sahiplerinin her şeyin kusursuz olması için mönüden dekorasyona kadar tüm detaylarla birebir ilgilendikleri törende, davetliler geç saatlere kadar eğlendi.

17 bin dolarlık bayram alışverişi

Bayramda Antalya’da sahneye çıkan Gülşen, bu program öncesinde Milano’ya gitti. Mağazaların altını üstüne getiren ünlü popçu, süper mini elbiseler, bol taşlı ayakkabılar alarak İstanbul’a döndü. Bu alışveriş Gülşen’e 17 bin dolara maloldu.
Yazarın Tüm Yazıları