Oyuncu değil sunucu olacak

Oyuncu Yasemin Ergene, Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan’la 2011’de evlenmişti.

Haberin Devamı

Özilhan’la evliliğinden Emine ve Ela adında iki çocuğu olan Ergene’nin, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki sınıf arkadaşlarıyla “Ama Ben Daha Çocuğum” isimli bir seminer için çalıştığını öğrendim.
Betül Mardin önderliğinde, bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan ve Türkiye’nin önemli toplumsal sorunlarından ‘Çocuk İstismarı’nın konu edileceği seminerin sunuculuğunu da Yasemin Ergene yapacakmış.
16 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 09.30’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinin katılacağı ve çocuk istismarının farklı başlıklar altında tartışılacağı seminere, İzzet Özilhan’ın yönetim kurulunda olduğu Anadolu Grubu sponsor olmuş.

“A Takımı” sergisi

Sürmeli İstanbul Hotel, ‘S/Art by Sürmeli’ adlı sanat gelerisiyle sanata destek olmaya devam ediyor. Çağdaş Türk resminin yaşayan en önemli sanatçısı Adnan Çoker küratörlüğünde, aralarında Balkan Naci İslimyeli, Bedri Baykam, Bubi’nin de olduğu birbirinden önemli 14 sanatçının katılım sağladığı ‘A Takımı’ sergisi, bugün açılıyor.

Haberin Devamı

Küstüm oynamıyorum

Naz Köktentürk’ün “Küstüm Oynamıyorum” başlıklı sergisi Kadir Has Üniversitesi, Rezan Has Müzesi’nde açıldı. Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Can Has ve eşi Rezan Has Müzesi Danışma Kurulu Başkanı Ahu Has’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılışa, sanatseverlerin yanı sıra Can Has’ın yurtdışında yaşayan kızı Rezan Has da katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları