Oyuna sonradan girsem 8 olurdu

Güncelleme Tarihi:

Oyuna sonradan girsem 8 olurdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2008 00:00

MTK filelerini 4 kez havalandırıp, bir Avrupa kupası maçında en çok gol atan Türk futbolcusu unvanına ortak olan Kral, karşılaşma sonrası hayranlarının hücumuna uğradı. Semih, kendisinden imza almak ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlarla sohbet etti.

Haberin Devamı

Devler Ligi'nde sürpriz sonuçlar...

MTK - Fenerbahçe maçından fotoğraflar...

MTK Budapeşte’yi deplasmanda 5-0 yenerek Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme Turu’na adını yazdıran Fenerbahçe’nin gollerinden 4’ünde imzası bulunan Semih Şentürk, sarı lacivertli taraftarların gönlünde bir kez daha taht kurdu. Avrupa kupalarında bir maçta 4 gol atan ikinci Türk futbolcusu olarak tarihe adını yazdıran (1971-72 sezonunda Fethi Heper, Eskişehirspor forması altında Finlandiya’nın Mikkeli takımına 4 gol atmıştı) Kral, karşılaşmanın ardından kendisini kutlayan ve imza isteyen taraftarların sorularına ilginç ve esprili yanıtlarla karşılık verdi.

Arkadaşları onu çok seviyor

Euro 2008’de de A Milli Takım forması altında 3 gol atarak Türkiye’nin en golcü oyuncusu olan Semih, bir taraftarın "Senin için ilk onbirde oynayamaz diyenler oldu. Bu maçtan sonra ne söyleyecekler?" sorusuna espriyle karışık, "Oyuna sonradan girsem 8 olurdu herhalde!" karşılığını verdi.

Takım arkadaşlarının sevgisini kazanan, yönetimin takdirini toplayan, sahadaki duruşu ile Fenerbahçe’ye yakışan bir sporcu örneği çizen Semih için ikinci başkan Nihat Özdemir de övgü dolu sözler söyledi.

Uzun bir aradan sonra Avrupa Kupası maçı için deplasmana gelen ve yönetici arkadaşları tarafından "Uğurlu geldin" yorumları yapılan Özdemir, Semih’in komple bir sporcu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

Alt yapımızdan çıkardık

"Kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz bir yıldız. Yıllarca sabırla bekledi. Kulübeden adeta fışkırdı. Çalışmanın karşılığını da aldı. Kaptanlığa kadar yükselerek, Fenerbahçe tarihinde yerini aldı. Semih alt yapıdaki diğer sporcularımız için iyi bir örnek oldu. Her geçen gün daha iyi noktaya geliyor. Bu sezon Güiza ile birlikte çok can yakacaklar."

Avusturya kampı dönüşünde Münih’te karşılaştığı Semih’e "Sen Avrupa’nın kralısın" diye sarılan Bursaspor’un yeni kaptanı Yusuf Şimşek de maç sonrasında telefona sarılarak eski takım arkadaşını kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!