Owen hayat verdi

Güncelleme Tarihi:

Owen hayat verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Liverpool, Nottingham Forest'ı 5-1 yenerek, 6 maç sonra galibiyetle tanışırken, genç yıldızı attığı 4 golle haftaya damgasını vurdu...

İngiltere Süper Ligi'nde Liverpool, alt sıralarda yer alan Nottingham Forest'ı 5-1 yenerken, günün kahramanı İngiltere Milli Takımı'nın Dünya kupası'ndaki yıldızı Michael Owen'dı. Hafta içinde Valencia ile oynanan Avrupa kupası maçında kulübede bekletilen Owen, biri penaltıdan tam 4 gol atarken, diğer gol McManaman'dan geldi. Liverpool böylece ligdeki son 6 maçında ilk galibiyetini aldı. Nottingham'ın golünü ise Freedman attı.

Lider Aston Villa ise, Leicester ile 1-1 berabere kalınca, evindeki galibiyetler serisine son verdi. 36. dakikada Cottee'nin golüyle yenik duruma düşen Aston Villa, 68'de Ehiogu ile beraberliği yakaladı.

Ligin dibinde demirli olan Southampton ise Coventry'i 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Southampton'ı galibiyete taşıyan golleri 23. dakikada Le Tissier, 44'de Ostenstad attı. Coventry'nin golü ise 60'da Dublin'den geldi. İngiltere Ligi’nde alınan diğer sonuçlar şöyle:

Charlton Athletic-West Ham: 4-2, Derby County-Manchester United: 1-1, Sheffield Wednesday-Everton: 0-0, Tottenham-Newcastle: 2-0, Wimbledon-Middlesbrough: 2-2.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!