Otizmli çocuklara Hediye Bir Gün

Tohum Otizm Vakfı’nın düzenlediği “Hediye Bir Gün” adlı alışveriş fuarının dördüncüsüne Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Otizmli çocukların erken tanı almaları ve eğitimle topluma kazandırılabilmeleri için çalışan Tohum Otizm Vakfı’nın düzenlediği “Hediye Bir Gün” adlı alışveriş fuarı, önceki gün Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda kapılarını açtı. Fuarda iş ve sanat dünyasının ünlüleri tezgah başına geçerek satış yaptı.
Tohum Otizm Vakfı Başkanı Mine Narin’in ev sahipliğinde, Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin markalarının katılımıyla gerçekleşen fuarda ünlü markaların 2013 koleksiyonları ve özel tasarımları satışa sunuldu.
Etkinlikte, Tohum Otizm Vakfı gönüllüleri tarafından, Yastık by Rıfat Özbek, Sevan Bıçakçı, Godiva, Luxuria gibi birçok markanın desteğiyle hazırlanmış yılbaşı sepetleri de büyük ilgi gördü. Yılbaşı sepetlerinden satın alan şanslı bir misafire Karun Mücevherat’a ait el yapımı kolye hediye edildi.

Haberin Devamı

Yeni yıl hazırlığı

Uludağ ile Marma-ris’teki Yazıcı otellerin de sahibi olan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın eşi Ayşen Yazıcı, önceki gün çocuklarıyla Akmerkez’de görüntülendi. Yeni yılı Uludağ’da karşılayacak olan Serkan Yazıcı eşi Gül Yazıcı ve oğlu Rüzgar’la yılbaşı alışverişi yaptı. Ayşen Yazıcı da kızı Efsun ile onlara eşlik etti.

Moda ve eğlence buluştu

Bebek’teki Lucca, önceki gün modaya yön veren Vogue Türkiye ile beraber yeni yıl partisi düzenledi. Cem Mirap ve Seda Domaniç’in ev sahipliği yaptığı partide moda ve eğlence dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Kutlamaya katılanlar arasında Alara Koçibey ve sevgilisi Eren Morova da vardı. Lucca’nın mönüsünden lezzetler ve Absolut Votka ile hazırlanan kokteyllerin ikram edildiği parti, DJ Yakuza ve DJ Gazzali’nin müzikleriyle geç saatlere kadar sürdü.

Kıyamet günü

Maya Uygarlığı’nın “dünyanın son günü” dediği 21 Aralık için birçok mekânda özel eğlenceler düzenleniyor. Bunlardan biri de Sortie’de... Mekân, Türkiye’nin en önemli iki DJ’i Suat Ateşdağlı ve Ozan Doğulu’yu bu gece karşı karşıya getirecek.

Yazarın Tüm Yazıları