Osmanlı’da hareketli günler

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı’da hareketli günler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 01:25

Başkent ekibinin, takımı Süper Lige çıkaran teknik adamın ardından, koltuğa Alman Jurgen Rober’i oturtması bekleniyor. Dış transferde ise Arjantinli Walter Anibal Acevedo ile anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Süper Lig’in yeni ekibi Osmanlıspor, Teknik Direktör Uğur Tütüneker ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Tütüneker ile yapılan görüşme sonrasında, sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtilerek, “Uğur Tütüneker’e, kulübe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” denildi.
Kulüp yetkilileri, teknik direktör arayışlarına başladığı bilgisini verirken, takımın adı Ankaraspor iken teknik direktör olarak görev yapan Alman Jurgen Rober’in, tekrar bu göreve getirilmesinin düşündüğü öğrenildi.

TRANSFERDE ROTA GÜNEY AMERİKA

Osmanlıspor, Arjantin’in Defensa y Justicia takımından Walter Anibal Acevedo’yu transfer etti. Başkent temsilcisi, Arjantinli orta saha oyuncusuyla bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki Acevedo, daha önce Metalist Kharkiv, Real Zaragoza ve River Plate takımlarında forma giydi.
Başkent ekibi daha önce de Brezilya’nın Atletico Mineiro takımından sağ bek Patric Cabral Lalau, Torku Konyaspor’dan Mehmet Güven, Kardemir Karabükspor’dan Musa Çağıran ve Gençlerbirliği’nden Hakan Aslantaş ile sözleşme imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!