Osmaniyeli judoculara TOHM'dan davet

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyeli judoculara TOHMdan davet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 16:39

Osmaniyeli judoculara TOHM'dan davet

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYELİ judocular, Samsun'da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne (TOHM) davet edildi.

Judo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 8-10 haziranda Eskişehir'de düzenlenen Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonasında 46 kiloda Selahattin Çelik, 50 kiloda Selahattin Elbaş ve artı 73 kiloda Emrullah Küpeli Türkiye 3'üncüsü olarak derece elde etti. Sporcular, yarışmanın ardından katıldıkları Olimpiyat seçmelerinde İlk 12 sporcunun arasında yer alarak Samsun'da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine (TOHM) davet edildi.
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'nu makamında ziyaret eden sporcular, Osmaniye'de eğitim gördükleri süre boyunca kendilerine her türlü desteği Loğoğlu'na ve Judo Antrenörü Mustafa Zıpır'a teşekkürlerini edip, başarılı olabilmek ve Türk sporuna katkıda bulunmak için daha çok çalışacaklarını sözünü verdi.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Müdür Loğoğlu ise şöyle konuştu:

"Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen geleceğin şampiyonlarının yetiştirildiği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) adını taşıyan proje sayesinde, yeni nesiller Türk sporu adına önemli başarılar elde edecek. Sporcu kardeşlerimizin de yakalamış oldukları bu fırsat kendileri açısından son derece önemli, bizler için de gurur verici bir durumdur."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!