Osmaniye'de yaz spor okullarına yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede yaz spor okullarına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2018 09:28

Osmaniye'de yaz spor okullarına yoğun ilgi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri amacıyla düzenlenen yaz spor okullarına yoğun ilgi gösterildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nce çocuk ve gençler ile engelli bireyleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 81 il merkezi ve ilçelerde her yıl uygulanan yaz spor okullarının Osmaniye'de de devam etmekte olduğunu söyledi. Müdür Loğoğlu, il ve engelliler spor merkezlerinde, bu yıl toplam 22 branşın yer aldığını, tecrübeli antrenörler eşliğinde atletizm, basketbol, badminton, boks, güreş, hentbol, voleybol, yüzme, halk oyunları, özel sporcular, softbol, tenis, okçuluk, taekwondo, judo, masa tenisi, halter, hokey, satranç, bisiklet ve futbol branşlarında kursların verildiğini kaydetti.

YAZ OKULLARINA BEKLİYORUZ
Tüm gençleri yaz okullarına beklediklerini kaydeden Mustafa Loğoğlu şöyle devam etti: "Osmaniyeli gençlerimizin yaz okullarımıza gösterdiği, ilgiden dolayı oldukça memnunuz. Amacımız gençlerimizi yaz spor okullarımıza teşvik ederek, yaz tatilinde spor yapmalarını, öğrencilerin yaz aylarında keyifli eğlenceli ve fiziksel gelişmeleri açısından verimli bir dönem geçirmelerini sağlamaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!