Osmangazi Belediyesi Araç Filosunu Yeniliyor

Güncelleme Tarihi:

Osmangazi Belediyesi Araç Filosunu Yeniliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 15:53

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, DAHA HIZLI VE KALİTELİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ARAÇ FİLOSUNU YENİLİYOR

Osmangazi Belediyesi, daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için araç filosunu yeniliyor.
Yeni araçların hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’ye yapılan hizmet Bursa’ya yansıyor. Gerçekleştirdiğimiz projeler ve genel hizmetler dikkate alındığında iş yükümüz oldukça ağır. Bu ağır yükü kaldırabilmek, vatandaşımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için, araç filosu ve makina parkuruna yönelik yatırımlarımızı da sürdürüyoruz” dedi.
Osmangazi Belediyesi tarafından 2 milyon 250 bin TL’lik yatırımla alınan 2 damperli kamyon, 1 adet tek kabin, 4 adet çift kabin pikap, 2 adet kar küreme ve tuzlama aparatlı karla mücadele aracı, 1 adet kazıcı yükleyici araç ve 1 adet greyder, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle hizmete girdi. Toplam 11 yeni aracın hizmete girme töreninde konuşan Başkan Dündar, son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim gösteren Osmangazi’de hizmetlerin aksamaması için makine parkurunu da sürekli yenileyip genişlettiklerini söyledi. Belediye olarak vatandaşın beklentilerini hakkıyla yerine getirmek için yeni yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Vatandaşlarımız hangi konuda bizden talepte bulunuyorsa, biz o konuda çalışmalar yürütüyoruz. Başta milli eğitim, sağlık ve emniyet olmak üzere birçok kuruma da, onların işlerini kolaylaştırma adına hizmet götürüyoruz” dedi.
Dündar, “Bir çok hizmetimiz de, başka kurumların sorumluluğunda olmasına rağmen, belediyemizin imkanları çerçevesinde, vatandaşımızın talebini karşılamak için bizim tarafımızdan yapılıyor. Şu anda, belediye olarak kadromuzda memur, işçi, sözleşmeli ve dışarıdan hizmet alma yoluyla çalışan toplam 2 bin 40 personelimiz var. 830 bin nüfuslu Osmangazi’de, bu hizmetler yapılırken, araç parkuru da son derece önemli. Hizmetlerin aksamaması için kendi araç filomuzu da sık sık yeniliyoruz. Bu gün de yeni aldığımız araçları filomuza dahil ediyoruz. Araçlarımız genel itibariyle kış ve karla mücadele ağırlıklı. Kışın bir gün de olsa kapalı yol kalmaması, hemen açılması için, makine ve teçhizat olarak daha yeterli şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İnşallah bu araçlar Osmangazi’deki hayatın daha düzenli ve sorunsuz geçmesine katkı sağlar. Osmangazi’mize hayırlı olsun” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!