Oscar’da kırmızı halıda siyah beyaz yıldızlar

OSCAR ödülleri geçen hafta sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Doğal olarak, gecenin en çok merak edilen sorusuydu ödüllerin kimlere, hangi filmlere gideceği. Bir diğer merak unsuru ise kırmızı halıda kimin nasıl boy göstereceğiydi.
Favori renklerim olan siyah ve beyaz bence bu geceye de damgasını vuran renkler oldu.
Gecenin sonunda şüphesiz ki, kırmızı halıdan en çok akılda kalan, Angelina Jolie ve yırtmacıydı. O kadar ki artık Angelina Jolie’nin sağ bacağının ayrı bir tweeter hesabı var. O meşhur poza rağmen, Versace imzalı siyah elbisenin içerisinde harika görünüyordu.
Siyahın asaletini seçen ve hakkını verenler arasında Diane Von Furstenberg imzalı elbisesiyle Anna Faris ve Roberto Cavalli’nin harika tasarımıyla Leslie Mann da vardı.
“Çocukluğumda hiçbir zaman gelinliğimi hayal etmedim, hayallerimi Oscar törenine katıldığımda giyeceğim elbiseler süslerdi” diyen Jessica Chastain’ınsa geceye katıldığı Alexander McQueen imzalı elbiseyle düşlerini gerçekleştirdiğini sanıyorum.
Siyah hep 1-0 önde
Benim için genelde siyah gece elbiseleri, tüm renkler içerisinde hep 1-0 öndedir. Fakat son Oscar ödül töreninde favorilerim hep beyaz elbiselerdi.
Gwyneth Paltrow, Tom Ford imzalı beyaz pelerin detayıyla tamamlanan elbisesiyle harika görünüyordu. Ve tabi kelepçe tarzı cuff bilekleri de öyle. Rooney Mara’nın tercih ettiği Givenchy imzalı beyaz gece elbisesi ve Milla Jovovich’in taşıdığı Elie Saab imzalı beyaz tuvalet ise diğer favorilerimdi.
Ve Sandra Bullock bize hatırlattı ki iki parça elbiseler gece elbisesinden çok, iş elbisesi görüntüsü veriyor. Böyle bir gece ve Sandra Bullock yaşındaki bir oyuncu için bence fazla ciddi bir elbiseydi.

Haberin Devamı

Moda bloggerları partide buluştu

ÇOK sayıda takipçisi olan ve benim de severek takip ettiğim moda bloglarından “Loves From Fashion”ın birinci doğum günü partisine davetliydim.
Ankara’yı harika macaronlarıyla büyülemiş olan Macaron‘s D Antoinette’de gerçekleşen parti, doğum günü kutlamasının yanı sıra bloggerların bir araya gelme fırsatı yakaladığı hoş bir gün oldu. Enerjileriyle hayran bırakan moda bloggerları Zülal Ateş, Ecem Sarıkaya, Buket Poyraz, Ezgi Gülbağı ve Deniz Saatçioğlu partiye katılan başarılı bloggerlardan birkaçı.
Stil danışmanı Aysun Kaba ve tasarımcı Zeynep Çatal da Loves From Fashion’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmamışlardı. Ev sahibi Kubilay Sarıkaya, blogundaki başarısını, enerjisini ve renkliliğini parti organizasyonunda da hissettirdi. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü samimi ve sıcak bu ortamda, yeni yaşında da güzellikler diledik Loves From Fashion’a.  Önümüzdeki yıllarda Kubilay Sarıkaya’nın adını ve Loves From Fashion’ı, daha da sık duyacağımıza eminim.
Tekrar mutlu, renkli yıllar.

Yazarın Tüm Yazıları