Ortak kim olacak

Güncelleme Tarihi:

Ortak kim olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Scala, Nouma'nın yanında oynatacağı silahı arıyor

Ele avuca sığmayan ve her an maçın sonucunu değiştirebilecek özelliklere sahip, tribünlerin sevgilisi Ahmet Dursun mu?

Geçen sezonu 20 golle kapayan ve son oynadığı lig maçında Kocaelispor’a bir gol atan, Kupa maçında da 3 gol gönderen Fazlı mı?

PASCAL Nouma... Beşiktaş'ı sırtlayan Fransız her maçta mükemmel bir performans gösteriyor. Atıyor, attırıyor... Gol atamadığı maçlara ise, yüreğini koyuyor, yardımlaşmaya koşuyor, nefes nefese iki kale arasında mekik dokuyor.

Zaman geliyor, bir forvet olarak rakip kale önünde görünüyor. Sonra gerilere koşup bir orta saha elemanı oluyor. Ve hızını alamayıp, bir savunma adamı gibi defanstaki arkadaşlarının arasına katılıp kalesini koruyor.

PASCAL'SIZ OLMAZ

Scala'nın, iyi ya da kötü de oynasa vazgeçemeyeceği bir futbolcu Pascal. İtalyan hocanın Nouma için söylediği şu sözler onun değerini daha iyi anlatıyor... ‘‘Nouma, benim oyun kurguma, sistemime göre, Avrupa'nın en iyi santrforu. İstediğim, beklediğim her şeyi yapıyor. Onu kimseye değişmem.’’

Evet, Scala'nın kimseyle değişmeyeceği bir star Pascal Nouma. Peki, ligde Pascal'ın yanındaki ortağı kim olacak... Şimdi herkes bu soruya yanıt arıyor.

TRİBÜNLERİN SEVGİLİSİ

Kim bu ortak. Gerçek performansını yakaladığı an, ele avuca sığmayan, maçın skor ve sonucunu her an değiştirebilecek özelliklere sahip, tribünlerin sevgilisi Ahmet Dursun mu...

Yoksa, geçen sezonu 20 golle kapayan ve Beşiktaş'a transferinden sonra uzun bir sakatlık dönemi geçiren, iki hafta önceki lig maçında Kocaelispor'a bir gol atan, Kupa maçında da Sahrayıcedit'e 3 gol gönderen Fazlı Pascal'ın yanında yer alacak...

FARKLI ÖZELLİKLER

Ahmet Dursun veya Fazlı Ulusal... Scala kimi tercih edecek. Ya da Ahmet Dursun'a Pascal'ın yanında yer verip, Fazlı'yı daha değişik bir konumda mı oynatacak? Ondan daha değişik yerlerde mi yararlanacak?

Bu soruların yanıtı İtalyan hocanın kafasında. Ancak, Ahmet Dursun'un oynadığı yerin dışında başka alanlarda yararlı olamayacağı bir gerçek. Fazlı ise, hücuma orta sahadan başlayan, bu alanda da kendine iş arayan tipte bir futbolcu.

Son karar Scala'dan gelecek. Pascal'ın yanına ya ikisinden birini tercih edecek. Ya da Pascal'ın yanına Ahmet Dursun'u verip, Fazlı'ya daha değişik bir alanda sorumluluk yükleyecek.

PASCAL NOUMA

GOLSAĞSOLKAFAPENASİST
1123602
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!