Ortaç zorunlu ayrılık yaşıyor

Bodrum Hello’s 13 Club’ta program yapan Serdar Ortaç, gecenin yorgunluğunu genellikle Göltürkbükü’ndeki Maki Otel’in sahilinde atıyor.

Ancak şu sıralar pek tadı yok. İzmir’de yaşayan kız arkadaşı Müjde Kotil’in Çeşme’ye ailesinin yanına dönmesi nedeniyle yalnız kaldı çünkü. Hatta iskelede hayranı olan iki genç kızın yakın ilgisi bile keyfini yerine getirmeye yetmedi. Ortaç, Müjde Kotil’e çok alışsa da genç kızın onun kadar bağlı olduğu şüpheli... Bir süredir Kotil’in People Beach elemanlarından Selçuk adlı yakışıklı bir çocuğu beğendiği fısıldanıyor.

Bodrum’dan ayrılmayacak

Tuba Ünsal, sevgilisi Cem Cantaş’la Bodrum’da tatilde. Cantaş, hafta arası işleri nedeniyle İstanbul’da olsa da, haftasonunda Ünsal’ın yanına koşuyor. Genç oyuncu ise günlerini Tampa Beach’te geçirdiği Bodrum tatilinden çok memnun ve yaz sonuna kadar İstanbul’a dönmeyi düşünmüyor. Görünüşe bakılırsa bu şartlar altında Cantaş en azından birbuçuk ay daha Bodrum-İstanbul hattında mekik dokumaya devam edecek.

Gelişim şerefine

Efes Pilsen ile İstanbul Gelişim Orkestrası’nın Park Orman’daki 35. yıl kutlaması, ünlü isimleri biraraya getirdi. Ajda Pekkan, Ayten Alpman, Berkant, Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu, Zülfü Livaneli, Nükhet Duru, Timur Selçuk, MFÖ, Levent Yüksel, Işın Karaca gibi sanatçıların sahneye çıktığı geceyi izlemeye gelenler arasında Rutkay Aziz ile sevgilisi Çiğdem Arıbaş da vardı. Medyatik olmaktan pek de hoşlanmadığını anladığım çift, o gecenin şerefine birlikte objektiflere poz verdi.

Genç kavalye

Taciroğlu Peynirleri’nin sahibi Ali Taciroğlu’nun eşi Nedret Hanım, oğlu Yaman’la birlikte BuzADA’da eğlendi geçtiğimiz hafta. Tam bir Sezen Aksu fanatiği olan Nedret Taciroğlu, onun BuzADA’daki konserini kaçırmak istememişti. Ali Bey gelemediği için de oğlu kavalyelik etti kendisine o gece. Ana-oğul Aksu’nun şarkılarıyla coştular BuzADA’da.

Ortaya çıktılar

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki butiklerini kapayan Niso-Sandra Erer çifti ortalardan kaybolmuştu. Erer çiftine geçtiğimiz günlerde Esin Maraşlıoğlu’nun Baltalimanı’ndaki evinde verdiği partiye girerlerken rastladım. Anladığım kadarıyla bu kayboluşun nedeni sadece eskisi gibi gece hayatında görünmek istememeleriydi, başka da bir sorun yoktu.

Birlikte uyuyorlar

Sergen Yalçın geçtiğimiz haftasonu Beşiktaş’ın Avusturya kampından İstanbul’a döndü. Sevgilisi Aslı Sarı Bodrum’daydı. THY’de yer bulamayan Sergen Yalçın özel uçak tutup gitti Bodrum’a ve sürpriz yaptı Sarı’ya. Bir sürpriz de kendisi yaşadı ve at yarışından 10 milyar lira kazandı. Keyfi gayet yerinde olan ve haftalar sonra birbirlerine kavuşan çift, gün boyunca sarmaş dolaş yattı iskelede, hasret giderdi.

Arabeskin kralı çocuklar gibi

Orhan Gencebay, ailesiyle Bodrum tatilinde... Divan Palmira’da kalan sanatçı ile torunu Orhan Efe, otelin havuzundan çıkmıyor gün boyunca. Ünlü sanatçı kimi zaman su tabancasını eline alıp torunuyla su savaşı bile yapıyor. Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre ise eşini ve torununu büyük bir keyifle seyrediyor.

Geçmiş zaman olur ki...

Sedat-Yasemin Aloğlu çiftine oğulları Selhan ile Park Orman’da rastladım geçtiğimiz gece. İstanbul Gelişim Orkestrası ve Efes Pilsen’in 35. yılı nedeniyle düzenlenen gecedeydiler, keyifle konseri izliyorlardı. Sedat Bey, arkadaşı Ömer Dinçkök’e bir zamanlar kendisinin de bir orkestrası olduğunu anlatmaya başladı. İstanbul Erkek Lisesi’nde okurken kurduğu orkestrasında Erol Evgin’in de olduğunu anlatırken sahneye Erol Evgin çıktı. Eski günlere dalan Aloğlu, Evgin’in ‘İşte Öyle Bir Şey’ adlı şarkısına eşlik etmekten de kendini alamadı...

Kardeşleriyle izledi

Atilla Özdemiroğlu’nun kızı Yaprak, İstanbul Gelişim Orkestrası’nın 35. yılı şerefine düzenlenen gecede babasını izlemek üzere Park Orman’a geldi. Sevgilisi Murat Erberger’i de yanına alan Yaprak Özdemiroğlu, babasının son eşinden olan çocukları Lidya Lara ile Sarp Özdemiroğlu’nu da kucağına alıp izledi konseri...

Miami yolcusu

Cahide Balkon 15’in başarılı işletmecisi Tolga Sezgin, eylül ayında Amerika yolcusu. Miami’ye gidecek olan Sezgin, burada arkadaşı Nurdan Gür’ün açacağı butiği işletecek. İki yıl önce de bir süreliğine Miami’ye yerleşen Tolga Sezgin, bu kez Türkiye’ye dönmemeye de kararlı gözüküyor. Geçtiğimiz hafta Aslı Altan’la birlikte BuzADA’da Sezen Aksu’nun konserini izleyen Sezgin, arkadaşına uzun uzun planlarından söz etti.

Hastaneye yatmamış

Turgut Toplusoy’un ikiz bebek bekleyen eşi Suzan Hanım’ın geçtiğimiz günlerde doğum için Amerikan Hastanesi’ne yattığı gelmişti kulağıma. Ama çok geçmeden işin aslını öğrendim. Suzan Hanım, henüz üç haftası olduğunu ve evinde istirahat ettiğini söyledi.

Sezai değil Aytek

Öykü Erdem geçtiğimiz haftasonu Bodrum’daydı. Havana Beach’te Sezai Taşkent’le samimi pozlar sergileyince de, ikilinin yeni bir aşkın eşiğinde olduğu söylentileri hızla yayıldı. Bunun üzerine görüştüğüm Öykü Erdem, Sezai ile değil Aytek Şavkan’la flört ettiğini, Sezai’nin sadece arkadaşı olduğunu belirtti. Aytek Şavkan ise çıkan söylentilere, ‘Sadece arkadaşız, Bodrum’da tanıştık, hepsi bu’ diye karşılık veriyor. Bu arada öğrendiğim kadarıyla Öykü Erdem’e kızan babası Hasan Erdem, onun bir an önce Bodrum tatilini kesip İstanbul’a dönmesini istemiş.
Yazarın Tüm Yazıları