Orion'dan 'Her şey çocuklarımız için' kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Oriondan Her şey çocuklarımız için kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 17:58

Orion'dan 'Her şey çocuklarımız için' kampanyası

Haberin Devamı

ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde bulunan Orion AVM, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yeni eğitim öğretim yılı öncesinde, 'Her şey çocuklarımız için' sloganıyla dar gelirli öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya başlattı.
 
Orion Alışveriş Merkezi, 'Her şey çocuklarımız için' sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk kampanyasıyla tüm yardımseverleri, maddi durumu elvermeyen küçük öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılamaya çağırdı.  Okul kıyafeti, çanta, kırtasiye, ayakkabı, mont gibi ihtiyaçların karşılanmasının amaçlandığı sosyal sorumluluk kampanyası 15 Ağustos Salı günü başlıyor. Yardımseverler, Orion etkinlik alanında kurulacak kampanya standlarına bağışta bulunabilecek. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullardaki öğrencilerin ihtiyaçları, kampanya alanında ilan edilecek. İlan edilen ihtiyaçlar doğrultusunda yapılan bağışlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.
 
Orion etkinlik alanında iki ay sürecek olan kampanyaya sadece yeni ürün bağışı yapılabilecek. İkinci el ürün kabulü olmayacak kampanyada herkes, dilediği ihtiyaç kaleminden dilediği kadar bağışta bulunabilecek. 'Her şey çocuklarımız için' sosyal sorumluluk kampanyasıyla ilk etapta 350 öğrencinin ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. 15 Ekim'e kadar sürecek kampanyaya destek vermek, bağışta bulunmak isteyen herkes Orion AVM'deki kampanya standlarına gelerek detaylı bilgi alabilecekler. 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!