Orhan Kaynar: Yeniden doğuş

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Yeniden doğuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2000 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Bir kere böyle bir zeminde futbol oynamak gerçekten çok zor. Ama Trabzonspor, galibiyete öylesine inanmıştı ki, çok zaman geçirmeden ilk golü Tamer'le buldu. Trabzonspor'un tek golle yetinmeyeceği belliydi.

Öncelikle sahanın yıldızı olarak Tamer'i gösterebilirim. İkinci gol, ikinci yarının hemen başında Nesim'le geldi. Nesim de Trabzonspor'un başarılı bir ismiydi. Aslında, Trabzonspor'da kötü olan kimse yoktu. Ankaragücü Cafer'in sakatlanmasıyla gol yollarında rahatsızlık çekti. Ancak, Hakan Keleş'in golü onları biraz umutlandırdı. Bu golde Metin Aktaş'ın çok büyük hatası vardı. Yalnız söylediğim gibi Trabzonspor hiçbir zaman oyunu bırakmadı. Hele Hami oyuna girince, bir ateşlenme oldu ki, nitekim bu ateşlenmenin sonunda, üçüncü gol Abdülkadir'den geldi. Bu pozisyonu hazırlayan da Hami idi.

TAM İSABET

Ankaragücü'nün gücü bu kadardı. Trabzonspor artık sahasında kaybetmek istemiyor. Bir şey daha var... Trabzonspor'da Güngör Şahinkaya ve İskender Gönen başta olmak üzere eski futbolcular, Erman, Tamer, Abdülkadir, Nesim gibi isimleri transfer sezonunda önermişlerdi. Ve bazı yazar takımı, bu kişileri çok eleştirmişti. Dün çok net gördük ki, bu kişiler Trabzonspor için yüreği ile oynuyor ve puan kazandıkları zaman sahada parende atıyorlar.

Hakem Mustafa Çulcu'ya bir şey söylemek istemiyorum ama çok yanlışı vardı. Yalnız Trabzonspor taraftarlarına da şu mesajı veriyorum; bu takım doğru yolda ve bana göre de yolunda ilerleyecek ve istediği yere gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!