Orhan Kaynar: Oh ne ala!

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Oh ne ala
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2000 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

BU Trabzonspor taraftarını sinir hastası değil, aynı zamanda fıtık da eder. Şöyle maçın geneline bir baktığımda, atılanların yanında kaçan onca gol varki, akıl alacak gibi değil. Ancak burada hemen Samsunspor'un kalecisi Allum'u da kutlamak gerekir.

Bordo mavililer, önce Tamer ile arkasından da Vugrineç ile 2-0 öne geçtikten sonra her zaman olduğu gibi yine duraklama dönemi başladı. Hele hele, böyle bir defansla zaten başka bir şey beklemek hayalcilik olurdu. Nitekim, çok geçmeden kazanılan bir köşe vuruşunda Trabzonspor'un transfer listesinde de bulunan Güngör kafa vuruşuyla takımına bir gol kazandırdı. Bundan sonra Trabzonspor'da tedirginlik yine devam etti. Geçmiş haftalara oranla bordo mavililer bu kez kanatlardan gelen toplarla değil, kısa arapaslarla ortadan Samsun defansını yıpratmaya çalıştı. Bunda da çok başarılı oldu. Ama söylediğim gibi, Allum'u geçemediler, belki de şansları buna yetmedi.

DOKUZ DOĞURDULAR

Samsunspor'un ise oyunu bırakmaya hiç niyeti yoktu. Ama, inatçı Abdülkadir ceza alanı içerisinde öyle hareketler yaptı ve topu kaleye gönderdi ki, Samsunspor gibi taraftar da bu gole şaşırdı. Ancak bu da Trabzonspor'a yetmedi, çok geçmeden Samsunspor İlhan ile ikinci golünü bulunca, bordo mavililer maç bitimine kadar adeta dokuz doğurdu. Kısacası Karadeniz derbisinde goller vardı. Ancak Trabzonspor şayet gelecek sezon için taraftarına bir umut vermek istiyorsa, en 4-5 oyuncunun transfer edilmesinin kaçınılmaz olduğu dün akşam bir kez daha görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!