Orhan Kaynar: Kafamkarıştı!

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Kafamkarıştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2001 00:00


Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

PAZAR günkü olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası, yazılanları okuyup, dinledikce, kafam iyice karıştı... Daha doğrusu; şaşırıp kaldım... Önce şu karşılaşmaya bir değinelim... Sevgili Mustafa Denizli, ortaya koydukları güzel futbolu anlata anlata bitiremedi.

Hangi güzel futboldan bahsediyorsun sevgili Denizli... Trabzonspor‘a karşı hovardaca gol harcandığını biz de kabülleniyoruz... Ama o pozisyonları sizlere hazırlayan Trabzonsporlu oyuncular değil mi? Tüm pasları oyuncularınızın ayağına yapmadılar mı? Bana organize bir atağınızı gösterebilir misiniz?

YILDIRIM'A ÜZÜLDÜM

Açıkca itiraf etmeliyim; ne Fenerbahçe‘nin yenilgisine, ne de Mustafa Denizli ve onun gibi düşünenlere üzüldüm... Tek üzüldüğüm kişi, Fenebahçe Başkanı Aziz Yıldırım... Her yönüyle dört dörtlük olan bu futbol adamına, beklediği mutluluğu çok görüyorsanız, onu bilemem!...

F.Bahçe‘yi sorunlarıyla başbaşa bırakıp, gelelim Trabzon cephesine... Maç sırasında sahaya atılanların, F.Bahçe‘nin kaldığı otelin önünde yapılan çirkinliklerin nesini savunacaksın? Bunlar yaşanmamış olsaydı, olaylar çıkartan, bindikleri otobüslerin camlarını kıran, döner bıçağı ile çevreye dehşet saçanları gündeme getirebilirdik.

SÜRPRİZ OLMADI

Ama hayır... Kimisi saha içersinde kıbleye dönüp, secde durur... Bir diğer bölümü ise, neredeyse cıhat çağrısı yapar gibi, sokaklara dökülürse, bunlar taraftar değil, olsa olsa, bulanık suda balık avlamaya çalışan bazı örümcek kafalardır!... Baksanıza Sadi hoca bile, Allah bizim yanımızdaydı diyebildiğine göre, galiba Trabzonspor‘da daha önce yazılan eski senaryolar yeniden hayata geçirilmeye başlandı!...

Ne acı ki, geçmişte birbirleri hakkında söylemediklerini bırakmayan kafalar, bugün kolkola girmiş, Trabzonspor‘un rotasını belirlemeye çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!