Orhan Kaynar: Gayet doğal

Güncelleme Tarihi:

Orhan Kaynar: Gayet doğal
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 1999 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

BEN Trabzonspor'u bu kadar istekli ve arzulu görmedim. Ama, rakibi Denizlispor'u da, yabana atmamak gerekir. Fizikman mükemmeller ve kondisyonları harika. Hele, Yusuf diye bir oyuncuları var, adam her şeyi yapıyor, ama ıska geçmeyi çok iyi beceriyor!

Trabzonspor'da Hami, gerçekten çok istekli. İlk 45 dakika boyunca, kaleyi zorlayıp durdu. Ama, bir sonuç alamadı. Bu Oliveria'ya ben akıl erdiremiyorum. Adamın ne yaptığı belli değil. Artık bu olaya bir çözüm bulmak gerekir.

Maçın ilk 45 dakikasını özetlediğimizde, Trabzonspor'un da, Denizlispor'un da harika pozisyonları var. Ancak, son vuruşu yapacak bir oyuncu her iki takımda da yoktu. Biraz biraz zorlayan Yusuf ve Hami'ydi. Ancak onlar da sonucu alamadı.

DENİZLİ İYİ TAKIM

Şimdi gelelim ikinci yarıya... Trabzonspor, haklı olarak 10 kişi kaldı. Çünkü Yusuf'un yaptığı hata affedilmezdi. Kaptan Hami müthiş çalıştı, Nesim de penaltıyı yarattı. Suat Hoca'ya soruyorum: ‘‘Erman'ı veya genç Fatih'i bu kadar uzun süre kenarda tutman akıl alacak iş mi?’’

Denizlispor gerçekten çok güçlü bir takım. Ben, 1.80 metre boyundan aşağı adam göremedim. Mükemmel fizikleri var. Kondisyonları aşırı derecede üst düzeyde. Haa, Trabzonspor bu maçı alamaz mıydı? Alabilirdi... Ancak, golü düşünüyorsa. Ama ne yazık ki, Suat Hoca skoru 1-1'e bağlama düşüncesindeydi ve sonuç da öyle oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!