Orhan Deligöz, Erzurumluları Mitinge Davet Etti

Güncelleme Tarihi:

Orhan Deligöz, Erzurumluları Mitinge Davet Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 13:23

DELİGÖZ OLTU7DA

AK Parti Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına Oltu ilçesinde devam ettirdi.
Milletveki adayı Deligöz, Oltu AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başladığı gezi ve ziyaretlerine esnaf ve halk ziyaretleriyle devam ettirdi.
Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’i makamında ziyaret eden Deligöz, belediye çalışmaları ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. Esnaf ve halk gezisini sürdüren Deligöz, esnaf ve halktan yoğun ilgi gördü. Şenkaya ilçesi Özyurt köyünde traktör kazası sonucu hayatını kaybeden bir vatandaşın cenazesine katılan Orhan Deligöz Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Saygılı ile de kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
MİTİNGE DAVET
Oltu gezisi ile ilgili olarak değerlendirme yapan Orhan Deligöz, görüşme yaptığı esnaf ve vatandaşı bugün yapılacak AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlunun katılacağı mitinge davet ettiğini söyledi. Yaptığı gezilerde vatandaşın büyük sevgisi ile karşılaştığını belirten Orhan Deligöz, “Bu güne kadar gezdiğim ve görüştüğüm bireylerin AK Parti’den büyük beklentilerinin olduğunu gördüm. Bu beklentileri karşılamak ve halkımızın hak ettiği hizmetlerin sunulması ve devamı için bizde gecemizi gündüzümüze katıp çalışma sözü veriyoruz. Kısa süre içinde Türkiye’de süre gelen huzur, güven, istikrara kısa bir ara vermek durumu oluştu. Bunun oluşumunda muhalefet partileri başta olmak üzere, bu partilerin bağlantılı oldukları üst akılların yönlendirmeleri sonucu hızlı bir kalkınma sürecindeki ülkemize darbe vuruldu. 7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrası oluşan manzara bunun bir göstergesi ve kanıtıdır. Elbetteki bu süreçte yaşanan olumsuzluğa neden olan unsurları halkımızla birlikte AK Partimiz tespit etmiş, 1 Kasım seçimlerinde tekrar tek başına iktidar olacak olan AK Partimiz ara verilen duraklama dönemini yeniden, hızlandırarak halkımızı ve dolayısıyla Ülkemizi refaha kavuşturacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!