Orduspor'da liderlik keyfi

Güncelleme Tarihi:

Ordusporda liderlik keyfi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 16:41

PTT 1. Lig'de dün deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 3-2 mağlup ederek puan cetvelinde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Orduspor'da yüzler gülüyor.

Haberin Devamı

Kulüp Basın Basın Sözcüsü Adem Türkmen, yaptığı açıklamada, mor-beyazlı ekinin ligde bulunduğu konumun kendileri adına sürpriz olmadığını söyledi. Hadlerini bilerek, şımarmadan yola devam edeceklerini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Kahramanmaraşspor maçı belki de bizim adımıza ligde oynadığımız en zor maçtı. Teknik heyet ve futbolcularımızın gayreti ile çok şükür puan kaybetmeden bu zorlu maçı geride bıraktık. Lig uzun bir maraton, aynı tempo ve istekle mücadelemiz devam edecek. Alınan sonuçlar ve başarı tabi ki sürpriz olmadı. Ama haddimizi bilerek, şımarmadan yolumuza devam edeceğiz"

"Sıra artık Ordu şehrinde"

Türkmen, daha büyük başarılar elde etmek için Ordu şehrinin takımlarına destek çıkması gerektiğini vurgulayarak, "Yöneticiler teknik heyet ve futbolcular sahada alınan sonuçlarla üzerilerine düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor. Ordu şehri de daha fazla destek verirse bu takım iyi yerlere gelebilir. Mesela ilk iç saha maçında taraftarlarımız kombine alarak, bilet alarak stadımızı doldurabilirler. Şehrin önde gelenleri farklı desteklerde bulunabilir. O zaman başarı gelecektir. Yani sıra artık Ordu şehrinde" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!