Orduspor play-off'tan umutlu

Güncelleme Tarihi:

Orduspor play-offtan umutlu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2014 14:59

Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, "Daha önce play-off'tan Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren bir takım olarak, bunu tekrar edecek güce sahibiz" dedi.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, sezon boyunca yaptıkları mücadeleye rağmen, Süper Lig'e yükselen ilk iki takım içerisinde yer alamadıklarını ifade etti.

Önlerinde çok kritik üç maç kaldığını belirten Türkmen, "Sezonun genelinde ortaya koyduğumuz mücadele örneğini yine tekrarlamak istiyoruz. Oyuncu grubu ve teknik ekibimize bu anlamda güvenimiz sonsuz. Sonuçta daha önce play-off'tan Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren bir takım olarak bunu tekrar edecek güce sahibiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olacak. Hak ettiğimiz Süper Lig'e gecikmeli olsa da çıkacağız" diye konuştu.

Adem Türkmen, taraftarlara çağrıda bulunarak, "Bu sezon hep yanımızda oldular. Onlardan isteğimiz, play-off maçlarında aynı desteği bize vermeleri. Ordu şehri takımıyla, taraftarıyla bu işi başaracak" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!