Orduspor "galibiyet" istiyor

Güncelleme Tarihi:

Orduspor galibiyet istiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2013 14:45

PTT 1. Lig'de oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak lider durumda bulunan mor-beyazlılar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 3 puan hedefliyor.

Haberin Devamı

Mor-beyazlı ekibin defans oyuncusu Ferhat Öztorun, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında ligin favorilerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılacaklarını anımsattı. Zor bir maç olacağını vurgulayan Öztorun, "Rakibimiz son maçta kaybetti. Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. Bizim de iyi giden bir formumuz var, bunu devam ettirmek istiyoruz. Sahamızda, seyircimizin önünde oynayacağız. Avantajlı taraf biziz" dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve yolun başında bulunduklarını ifade eden Öztorun, lige güzel bir başlangıç yaptıklarını ve bundan sonraki maçlara da kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Öztorun, geçen sezonda yaşanan kötü gidişattan dolayı taraftarda bir küskünlük oluştuğunu ancak bu durumun düzeldiğini anlatarak, "Görüldüğü gibi elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyoruz. Taraftarımız da tribünleri doldurmaya başladı. Bizi de destekliyorlar. Gönlümüz stadın tamamı dolsun istiyor. O şekilde daha fazla baskı kurarak oynamayı sağlıyoruz" diye konuştu.

Ufukhan Bayraktar

Defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zor olacağını dile getirerek, "Haftalardır bir galibiyet serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç olacak ve evimizde oynayacağız. Takım arkadaşlarımızla kenetlendik, bu maçı bekliyoruz. İnşallah alnımızın akıyla bu maçtan da 3 puanla ayrılmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Birçok takımda oynadığını, Orduspor'daki arkadaşlığın çok güzel olduğunu vurgulayan Ufukhan, şunları kaydetti:

"Çünkü takım içerisinde bir aile oluştu. Oyuncusundan hocasına kadar güzel bir ilişki var. İdmanlarımız şen şakrak geçiyor. Allah inşallah bunun devamını getirir. Zaten biz bunu bozmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ağabeyle ağabeyliğini, küçükler de küçüklüğünü biliyor. İnşallah böyle devam eder."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!