Orduspor Fink'ten haber bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Orduspor Finkten haber bekliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 26, 2011 14:28

Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, transferde gündemlerinde bulunan Beşiktaşlı Fink konusundaki temaslarının sürdüğünü açıkladı.

 ORDUSPOR Ä°LK GALATASARAYLI'YI ALDIÂ

Takımın ilk hazırlık kampı içinh Bolu'da bulunduğunu belirten Başkan Nedim Türkmen, daha sonra önce Avusturya, ardından da Hollanda'da hazırlık karşılaşmalarını söyledi. Başkan Nedim Türkmen, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken şöyle dedi:

"Forvet ağırlıklı 4 yabancı oyuncu daha alacağız. Galatasaray kulübüyle Sinan Osmanoğlu, Serkan Kurtuluş, Mustafa Sarp ve Mustafa Çağrı konusunda anlaşmla sağlandı. Pino'yla ilgili 1 yıl kiralık olmak kaydıyla görüşmemiz oldu. Katar'da ki bir kulüp kendilerine teklifte bulunmuş onun süresi pazartesi doluyor o zaman görüşmemiz netleşecek. Bir aksilik olmazsa Pino'ya Orduspor forması giydireceğiz. Gana'dan bir oyuncuyu takip ediyoruz. Temmuz'da ki Avusturya kampında tüm transferleri yapmış olacağız."

"FÄ°NK PAHALI AMA"

Beşiktaş'la Fink konusunda görüşme yaptıklarını, ücretinin yüksek olduğunu söyleyen Başkan Türkmen, "Beşiktaş'a teklif yaptık, yarısını siz ödeyin, yarısını biz ödeyelim, diye. Fink'in menajeriyle de görüştük şu anda cevabı bekliyoruz" diye konuştu.

Orduspor'un 26 yıl sonra Süper Lig'e çıktığını ve büyük hedefleri olduğunu da belirten Başkan Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Orduspor'un Süper ligdeki hedefi ilk 13'de yer alabilmektir. 3 yıl içindeki hedefi Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etmektir. Bu arada Orduspor'u anonim şirkete dönüştürüp 4'üncü yılında halka açmak gibi projemiz var. Bunu yaptığımızda halka açılmadan 100 milyon dolarlık bir kaynak gelecek. 5'inci yılımızda 100 milyon euroluk bir takım yapabileceğiz sanıyorum. Böyle bir bütçeyle de Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacağız."

ODRUSPOR PÄ°NO VE MUSTAFA SARP'I DA Ä°STÄ°YOR

Orduspor, Bolu'da ilk etap kampına başlarken teknitk direktör Metin Diyadin, Galatasaraylı Mustafa Sarp ve Pino'yu takımda görmek istediğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Orduspor, ilk etap kampı için Bolu Dağı'nda bulunan Koru Oteli'ne geldi. 1 Temmuz'a kadar sürecek olan ilk etap kampına alt yapıdan 5 oyuncuyla birlikte 23 futbolcu katıldı. Orduspor'un yeni transferleri Miguel Garcia ile Gineli forvet Souleymane Youla, Bolu kampında yer almadı. Miguel Garcia'nın 3 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına katılacağı, Souleymane Youla'nın ise Denizlispor ile yaşadığı bonservis sorununu çözmek için çaba harcadığı bildirildi.

Bu sabah Koru Oteli'n sahasında ilk antremanına çıkan Ordusporlu oyuncular, yardımcı antrenörler eşliğinde yağmur altında düz koşu yaptı. Teknik direktör Metin Diyadin ise transfer toplantısı yaptı. Bolu kampının 1 Temmuz'da sona ereceğini belirten Metin Diyadin, toplantının bitiminde şunları söyledi:

"Şu an kampta 23 futbolcumuz var. Miguel Garcia ile Souleymane Youla, ilk etap kampında yer almayacak. Youla'nın da bonservis sorununu çözdükten sonra önümüzdeki günlerde gelmesini bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!