Ordu’da ‘Minik Ayaklar Üşümesin’ Kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Ordu’da ‘Minik Ayaklar Üşümesin’ Kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 15:18

ORDU'DA GENÇ GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ TARAFINDAN İLKÖĞRETİM OKULLARINDA ÖĞRENİM GÖREN VE KIŞ MEVSİMİ DOLAYISIYLA BOT TİPİ AYAKKABI İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI

Ordu Genç Girişimciler Derneği (OGGD), ihtiyaç sahibi öğrenciler için ‘Minik Ayaklar Üşümesin’ adlı kampanya başlattı.
Ordu’nun yüksek kesimlerindeki ilçelerde İlköğretim çağında maddi durumu olmayan öğrencilerin kış mevsimi dolayısıyla bot tipi ayakkabı ihtiyacını karşılamak amacını taşıyan projeyi Ordu Genç Girişimciler Derneği, 500 ayakkabı ile başlattı.
Hedefi 1000 ayakkabı olarak belirlediklerini belirten Ordu Genç Girişimciler Derneği Başkanı Emre Yılmaz, “Özellikle Ordu’nun yüksek kesimlerinde bu kış mevsiminde ayağında ayakkabısı botu olmayan çocuklarımıza duyarsız kalamazdık. Bu amaçla projeyi 500 ayakkabı ile başlatıyoruz. Önümüzdeki hafta içinde büyüklerimizi, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz” dedi.
OGGD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldız da projenin başlatılması konusunda Ordu Valiliği ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ilgi ve destek gördüklerini belirterek, “İlk etapta Akkuş ve Kumru İlçemizde daha çok ihtiyaç olduğunu gördük. 27 okulda 500 öğrenci belirlendi. Aralık ayı içerisinde dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bir ayakkabıyı 40 liraya mal ediyoruz. Ordululardan kampanyamıza destek bekliyoruz” dedi.
Bu arada kampanyaya ilk destek Almanya’da yaşayan Ordulu Aydın Yılmaz’dan geldi. Kampanyaya 1000 euro bağışta bulunan söz konusu rakamı kampanya kapsamında açılan banka hesabına yatırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!