Ordu’da Bayram Coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Ordu’da Bayram Coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2015 17:52

Ordu’da her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Valiliği’nin birlikte organizasyonuyla Ordu Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası önünde gerçekleştirildi.
Kent Bayramlaşması’na, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş, İlçe Belediye Başkanları, protokol üyeleri, daire başkanları, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Programda açılış konuşmasını yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valiliği ile birlikte organize ettikleri Kent Bayramlaşmasına gelen herkesin bayramını tebrik ederek, “Ramazan ayı boyunca 19 ilçemizde düzenlemiş olduğumuz iftar programlarıyla 75 bin vatandaşımız ile aynı sofrada iftar açtık. Bütün amacımız birlik ve beraberlik içinde Ordu ilimizi daha iyi yerlere getirmektir. Tüm hemşehrimizin aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve bereketli bir bayram geçirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Ordu milletvekilleri tüm vatandaşların bayramını tebrik ederek birlik ve beraberlik içinde bir bayram geçirmelerini temenni ettiler.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Ramazan bayramının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ederek, “Ramazan ayı boyunca kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleri sergilendi. Vatandaşlarımızla aynı sofrada iftar açtık. Her günümüz inşallah bayram havasında geçer” şeklinde konuştu.
Program Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ve ikramlarla son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!