Öpüyorum

Güncelleme Tarihi:

Öpüyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Nostalji gibisin, sana helal olsun... 40 yıl öncesinin Aydemir, Sabih, Kasapoğlu ve rahmetli Kel İhsan'larından sonra bugünlerin flaş takımı İstanbulspor'u İsveçli rakibi karşısında seyrettim. Yıllar su gibi akıp gitmişti. İstanbulspor taş gibi şahane bir takım. Taraflı tarafsız tüm futbolseverlere İstanbulspor maçlarını öneriyorum. Bir konser, bir resital gibi doyumsuz 90 dakikanın sona ermemesini istiyorsunuz. Futbol hayatımın ikinci baharını yaşadım.

F.Bahçeli'yim ama İstanbul Erkek Liseli'yim. Yani İstanbullu bir F.Bahçeli'yim. Eğri oturur doğru konuşurum. İstanbul boğalarını sergiledikleri şahane görüntüler için özellikle kutluyorum. Hele İmparator Oğuz'umla, Prens Sergen'imi ve kralların kralı Aykut'umu seyretmeye doyamadım.

Beyefendiler, hayatınızda belki bin tane maç görmüşsünüzdür. Ama, özellikle ilk yarıda büyük virtüöz Sergen'in muhteşem oyunun görmenizi isterdim. Ancak istersen şah ol, istersen padişah ol, pozisyona girdin mi, golünü atacak, maçını kazanacaksın. Boğalar adeta ölüp ölüp dirildiği 90 dakikanın sonunda maçı kazandı ama eğer, büyük kral Aykut son beş dakikada muhteşem ortalarını yapıp golünü atmasaydı bu maçın hesabını kim verecekti bilemiyorum. İstanbulspor'un başarısını kutluyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!