Op. Dr. Emin Yılmaz Hatem'de

Güncelleme Tarihi:

Op. Dr. Emin Yılmaz Hatemde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 10:07

Op. Dr. Emin Yılmaz Hatem'de

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - HEKİM kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi Genel Cerrahi, Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emin Yılmaz'ı bünyesine kattı.

Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Op. Dr. Emin Yılmaz'ın; Obezite Cerrahisi, Metabolik Cerrahi, Laparoskopik Cerrahi ve Endoskopik Girişimler tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer almaktadır. Özel Hatem Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Emin Yılmaz, Metabolik Cerrahi Kursu, Obezite Cerrahisi Kursu, Endoskopi Cerrahisi kurslarına da katılarak alanında birçok ulusal ve uluslararası kongrelere ve kurslara katıldı.

1973 yılında Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde doğan Yılmaz, ilk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamladı. 1996 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Yılmaz, ihtisasını ise 2001 yılında İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen Op. Dr. Yılmaz'ın uluslararası ve ulusal alanda yayınlanmış çok sayıda bilimsel çalışması bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!