Öngörü

Alman sosyolog Klaus Fieseler, "Seks Mitleri" isimli bir kitap yazıp tabiri caizse cinsel fütürolojiye soyunmuş.

Cinsellik uzmanlarına, sokaktan insanlara, psikologlara, şunlara bunlara sormuş soruşturmuş. Röportajların toplamından cinsel hayatın alacağı şekle dair, 2020 yılına yönelik tahminlerin yer aldığı kitabı oluşturmuş.

Neler öngörülüyor derseniz; efendim, sanal seks olanakları daha da genişletilecekmiş; bilgisayarlardaki simülasyon araçlarıyla ’gerçek’ seksten farklı olmayan duygular yaratılacakmış. (Woody Allen bunu ’100 Yıl Uyuyan Adam’da, teee onyıllar önce öngörmüştü netekim. Diane Keaton’ın orgazm makinesinden çıkan hálini hatırlayanlar elini kaldırsın.)

Sonracığıma, bilgisayardan bağımsız olabilmek için insanlar beyinlerine ’orgazm çipleri’ taktıracakmış. Veee, yüzyıllardır sorulan soruya da münasip bir cevap şey ettirilmiş: Evet efendim, gelecekte karın bölgesine rahim yerleştirilen erkekler de arzularına göre doğuracakmış. (Nah-a buraya da yazıyorum; o dediğiniz Türkiye’de 3020 yılında bile n’olmaz, n’olabilemez. Yurdum erkeğine karnına rahim yerleştireceğini söyleyeceksiniz de o da ameliyat masasını kafanıza ekleştirmeyeecek. Zooor... Hem bir de işyerine, kahveye mahveye karnı burnunda gidecek. Benim diyen fütüroloğu; ’Sen bana Rock Hudson mı dedin?’ diye deşerler mazallah.)

Haberde alıntılanan en saçma durum da şu ki: Efen’im, zenginler, gen teknolojisinin gelişmesi sayesinde ’ek cinsel organ’ taktıracakmış ve daha çok zevk alacakmış. Aritmetiği biraz şaşkın ve cinsellikten pek anlamayan bir ’sokaktaki adam’ tahmini olduğunu tahmin ediyorum ben bunun. Buğday tarlasında kafası kopmuş aç horoz modeli... Çift penisli dev cüce... Ne bu be? Ucubeye gel...

Kaldı ki Ayça’nın iddiasına göre, zaten o mánáda şimdiden ’ek cinsel organ’ taktırıyorlar zenginlerimiz. Kadınıyla-erkeğiyle hem de...

O gerçi, bunu dillendirirken, ciplerden bahsediyor. İstanbul gibi bir şehrin trafiğinde, üstelik de b.k gibi benzin parası ve çuvalla vergi bayılıp, park ettiğinde kaldırımları sıfır beden mankenlerin bile geçemeyeceği şekilde istila eden ciplere bakıp bakıp saydırmak gibi bir huyumuz var. O en sonunda adını böyle koydu: ’Takma penis bunlar abi...’ dedi... Ben de kendisine hak verdim. Zaten her zaman çaktırmasam da genelde veririm... Hak yani... Küstah ve güzel olduğun kadar zeki ve hatta biraz zorlasa bilge bir hanımefendi sanatçıkankadır.

İstirhamımızdır: Kullanmayınız o otomobil taklidi yapan tankları efen’im. Hani ne zaman tabakta yemek bıraksam "Etiyopya’daki açları düşün" diyen annem gibi konuşmuş da olmayayım ama Irak’ta ölen çocukların kanı sıçrıyor o panzer kılıklı şeylerin gıcır jantlarına...

(Bu salak günümde böyle sosyal bir yaraya da parmak bastım ya, kendi yanağımdan ’Afferin yumurcak’ diyerek kesme almak istiyorum.) (Aynı zamanda yanağımdan kesme almayan, boş kalan elimle, öbür yanağımı tokatlamak istiyorum.) (Diyeceksiniz ki; ’Tutan mı var?’; o da ayrı...) (Şu Klaus Bey’e bir mektup atıp, muayyen günlere ne olacak, onu da bir sormalı...) (Ha, şu doğurgan olma meraklısı adamlara, ayrıca "Bu konuda regl sancısı çekmeye de var mısın tatlım?" diye sormuşlar mı, bi de onu sormalı...) (Hadi sessizce dağılalım; ben kendimi (!) bi intihar edip gelicem.)
Yazarın Tüm Yazıları