Ölüm yolu ne zaman bitecek

Güncelleme Tarihi:

Ölüm yolu ne zaman bitecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

MANAVGAT-Alanya yolu üzerindeki kavşakta, bir türlü yapılamayan ışıklandırmadan dolayı, burada gerçekleşen kazalar, ne yazık ki hala can almaya devam ediyor.

Defalarca yazılmasına rağmen, hala bir sonuç alamamış olmamız, bizleri ve ilçemizde yaşayan halkımızı çok üzüyor. Ayrıca, Manavgat'ta yeni açılan hastenenin yol kavşağı da, karışıklık içinde olup, dönel kavşağı ve uyarıcı ışığı bulunmuyor. Aynı hattan, şelaleye giden araçlarında bu yolu kullanmaları, kavşakta, haftada bir veya iki kez ölümlü kazalara neden oluyor. Bu sayı, üzülerek söylüyorum, yaz aylarında ikiye katlanacak. Düzenlemelerin acilen yapılması gerekiyor.

DAHA DUYARLI OLALIM

Burada hemen şu gerçeğe değinmeden de geçemeyeceğim. Sürekli şoförlerimiz üzerine yaptığımız eleştirileri, bu kez de yayalarımıza yapmak istiyorum: Şoförler kadar, yayalar da kendi üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmelidir. Eğer yayalar sorumluluklarının biraz daha farkında olup, trafik işaret ve kurallarına karşı biraz duyarlı olurlarsa, kazaların bir çoğunun önüne geçmiş olacağız.

Araç başında bazılarımız şoför oluyoruz. Ancak unutmayalım ki, hepimiz daha çok yayayız. Ayrıca, ilçemizde mikser dediğimiz hazır beton arabalarını kullanan şoförlerimizin, sürat ve alkollü araç kullandıklarını duymamız, bizler için üzücü oldu. Şoförlerimizi bir kez daha ikaz ediyoruz. Bu tür işlerle uğraşan firmaların, şoförlerini daha dikkatli seçmelerinde de fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!