Olimpiyat’ta kim gülecek?

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyat’ta kim gülecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2013 01:18

Beşiktaş sezonun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kendisi gibi zirve mücadelesi verecek Trabzonspor’u ağırlayacak. Tribüne pankart asmak isteyen taraftarların stadyum girişinde polisler tarafından didik arandığı görüldü. Siyah beyazlıların yeni transferi Pedro Franco'nun ise yabancı sınırlaması nedeniyle tribüne gönderilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Yeni sezona yeni hocalarla “Merhaba” diyecek olan iki takım Beşiktaş ile Trabzonspor bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Bu akşamki derbi heyecanı Atatürk Olimpiyat Stadı çevresinde yaşanmaya başladı... Stada maç öncesi pankartları asmak için gelen taraftar gruplarının pankartları polis tarafından tek tek itina ile kontrol ediliyor..

Olimpiyat’ta kim gülecek

(Fotoğraf: Forza Haber Twitter hesabından alınmıştır...)

FERNANDES'DEN ŞOKE EDEN İSTEK

İKİNCİ KEZ İLK HAFTA RANDEVUSU

Siyah beyazlılar lig tarihinde ikinci kez ilk hafta maçını bordo mavililere karşı yapacak. İki ekip daha önce 2001-02 sezonunun ilk haftasında karşılaşmış ve Trabzonspor rakibini İnönü Stadı’nda 2-1 yenmişti.
Beşiktaş, Süper Lig’de Trabzonspor’u 5 maçtır dize getiremiyor. Buna karşılık bordo mavililer de siyah beyazlılar ile deplasmanda oynadığı son 6 Süper Lig maçını kaybetmedi. Bordo mavililer açısından ise karşılaşmanın bir başka önemi daha var. Trabzonspor bir gol daha atarsa lig tarihindeki 2000. golünü bulmuş olacak. Trabzonspor’un 1000. golünü Tolunay Kafkas atmış ve tarihe geçmişti. Beşiktaş’ın son 7 sezonda lig maçlarındaki ilk gollerinin tamamı yabancı oyunculardan geldi.

Haberin Devamı

İKİTELLİ'DE GÜLEMİYOR
Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda zor kazanıyor. Siyah beyazlılar bu akşam Trabzonspor’u konuk edeceği Olimpiyat Stadı’nda oynadığı son 9 resmi maçın sadece birini kazanabildi.

PEDRO FRANCO TRİBÜNE
Önemli maç öncesinde siyah beyazlı takımda tribünde oturacak yabancı oyuncu büyük ihtimalle Pedro Franco olacak. Futbol Federasyonu'nun sezon başında almış olduğu karar gereği kadrosunda sadece 6 yabancı futbolcu bulunduracak olan Beşiktaş'ta Hugo Almeida, Manuel Fernandes, Pedro Franco, Atiba Hutchinson, Dentinho, Tomas Sivok ve Julien Escude Trabzonspor maçının 20 kişilik kamp kadrosuna dahil edilmişlerdi. Teknik direktör Bilic'in bu 7 futbolcudan Franco'yu tribüne göndermesi bekleniyor. Teknik direktör Bilic ayrıca, bu akşam oynanacak Trabzonspor maçı kadrosuna Holosko, Emeramo, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Ömer Şişmanoğlu ve Tanju Kayhan'ı da dahil etmedi.

Beşiktaş'ın bu akşam Trabzonspor maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Gökhan Süzen, Atiba, Veli, Dentinho, Fernandes, Olcay ve Almedia.

TEK EKSİK BOSINGWA
Trabzonspor İstanbul’a mutlak galibiyet parolasıyla geldi. Yeni sezondan umutlu olan bordo mavili takımda sakatlığı süren yeni transferlerden Jose Bosingwa dışında eksik bir futbolcu bulunmuyor.

OLİMPİYAT'A METRO SEFERLERİ
Beşiktaş'ın Trabzonspor'u ağırlayacağı karşılaşma için Olimpiyat'a metro seferleri saat 16:00'da başlarken maç sonunda da metro seferlerinin süreceği bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!