Old Trafford'un yanında seks skandalı!

Güncelleme Tarihi:

Old Traffordun yanında seks skandalı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 13:30

Manchester şehri son günlerde fuhuş iddiasıyla çalkalanıyor. İngiliz The Sun'ın haberine göre Manchester United'ın efsane oyuncuları Ryan Giggs ve Gary Neville'nin ortakları arasında bulunan, Old Trafford'un yanındaki Hotel Football'da fuhuş yapılıyor.

Haberin Devamı

Otele giden seks işçisi Kat Lee'nin açıklamalarına göre bazı Manchester United yöneticileri ve kulüp çalışanları da bu fuhuş skandalının içerisinde bulunuyor.

'Kuds' lakabıyla tanınan bir kulüp çalışanı tarafından Hotel Football'a götürüldüğünü söyleyen seks işçisi Kat Lee; "Bana kulüpte çalıştığını ama bunun gizli kalması gerektiğini özellikle söyledi. Ben sürekli gülüyordum ama o sessiz olmamı, etrafta iş arkadaşlarının olabileceğinden bahsediyordu. Benimle otelin arka kapısında buluştu ve oda numarasını vermedi. Bu olayın çok gizli olduğunu, gizli kalması gerektiğini söylüyordu sürekli. Prezervatif kutusunu bile ben çantamda götürdüm." diye konuştu.

Old Traffordun yanında seks skandalı

"VAN GAAL'İN KOVULACAĞINI SÖYLEDİ"
Kulüp çalışanının takımdan da bahsettiğini söyleyen Lee; "Odaya geldiğimizde Manchester United'dan konuştuk. Bana Van Gaal'in kovulacağını söyledi. Elime 'güle Güle Van Gaal' yazan bir kağıt verdi ve Old Trafford manzaralı odanın penceresinde çıplak halde bu kağıtla poz vermemi istedi." dedi.

Haberin Devamı

Kendisinin Hotel Football'a sekiz kez çağrıldığını söyleyen Lee; "Ellerinde 30 kişilik bir seks işçi listesi var. İstediklerini çağırıyorlar. Ryan Giggs'in bu konuda bilgisi var mı bilmiyorum. Biliyorsa bile ne düşünüyor bir fikrim yok." diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!