Olaylar baskı yaratacak

Çok ilginç bir gün. Bir taraftan güzel duygular açığa çıkarken, bir taraftan gerilim ve baskı yaratan olaylar meydana gelecek.

Aslında iyi duygular, hırs ve şiddetli tepkileri kontrol altına almaya yardımcı olabilir. Bugün açığa çıkan büyük enerjiyi yaratıcılığa dönüştürmenin mümkün olabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu, sert ve zorlayıcı davranışların kazalara neden olabileceğini gösteriyor. Sabırsızlık, öfke ve şiddet duyguları açığa çıkabilir ve istenmeyen sonuçlara neden olabilir.

Mektuplar

RUMUZ: Çakra

Tarif ettiğiniz rahatsız edici hallerin nedeni çok çeşitli olabilir. Özellikle halsizlik, rüyada dolaşıyormuş gibi hissetmek ve sözünü ettiğiniz algılama sorunlarının nedeni vitamin ve mineral eksikliğinden kaynaklanabileceği gibi, beyin fonksiyonlarına bağlı da olabilir. Çakralar konusunda yapmış olduğunuz araştırmalar çok güzel. Fakat öncelikle konusunun uzmanı bir doktora görünmelisiniz. Özellikle mineral eksikliklerinin farklı şuur halleri yarattığını tesadüfen öğrenmiştim.

Sizin anlatmış olduğunuz durumun bir benzerini yaşayan bir arkadaşımda, pek çok incelemeler sonucunda şu an adını hatırlayamadığım kanda olması gereken bir maddenin eksikliği ortaya çıkmış ve bu sorun giderildikten sonra iyileşmişti. Ve bunun ortaya çıkması oldukça uzun bir zaman almıştı. Bütün incelemeleri yaptıktan sonra çakralarla ilgili çalışmalar yapılabilir. Aslında her ikisinin aynı zamanda yapılması daha hızlı bir sonuç verebilir.

Astrolojik açıdan doğum haritanızda Şiron’u tetikleyen Uranüs, sebebi bilinmeyen sağlık sorunlarının ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Ancak bunların başladığı gibi aniden ortadan kalkması mümkün. Potansiyel olarak sağlık ve şifa konularında yeteneğinizin olduğunu işaret eden doğum haritanız, bu yeteneğinizin ortaya çıkma zamanın geldiğini gösteriyor. Yaptığınız araştırmalara devam edin. Zaten ortaya çıkan sağlık sorunlarınızı çözmek için sağlık konularına odaklanmış bulunuyorsunuz. İlginç keşifler yapabilirsiniz ve en önemlisi kendinizi keşfedebilirsiniz. Elbette ki, sizi bilgilendirmek isterim. Fenerbahçe’de yaptığım atölye çalışmalarına katılabilirsiniz. Tel: (0216) 450 48 10.

RUMUZ: Zor ilişkiler

Sizin yükselen burcunuz Boğa. Sevdiğinizin yükselen burcu ise, İkizler. Astrolojik açıdan aslında uyumlusunuz. Hatta sözünü ettiğiniz dargınlıkların ve fazla uzatmadan barışmaların altında bile uyumlu olduğunuz görülüyor. Fakat birbirini çok fazla zorlayan bir çift olduğunuzu söylemeliyim. Aslında onun ilişki anlayışı yüksek. Karşı cinse nasıl davranacağını bilen biri. Siz ise daha sert bir tabiata sahipsiniz ve güçlü Mars etkisinde bulunduğunuz için onun da enerjisini açığa çıkarması için zorluyorsunuz. Tabii bunun sonucunda dargınlıklar ortaya çıkıyor. Fakat aranızdaki Venüs-Mars çekimi güçlü olduğu için uzun süre ayrı kalamıyorsunuz. Şimdi değişim zamanı. İlişkiniz değişiyor. Bu değişimi evlenerek yapabileceğiniz gibi tamamen ayrılarak da yapabilirsiniz. Seçim size kalmış görünüyor.
Yazarın Tüm Yazıları