Okul yolu kilitlendi

Güncelleme Tarihi:

Okul yolu kilitlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 15:58

Tatil bitti, ilk ders zili dün sabah çaldı. Ankara’da sabahın ilk saatlerinden itibaren trafik çilesi başladı. Hürriyet Ankara muhabirleri, trafiğin yoğun olduğu bölgeleri ve trafiğe neden olan etkenleri fotoğrafladı.

Haberin Devamı

Kentin ana arterlerindeki merkez yön istikametinde sabah 08.00-09.00 saatleri arasında uzun araç kuyrukları oluştu, bazı yollarda trafik durma noktasına geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin okullar açılmadan önce aldığı ‘ilk gün önlemi’ büyük bir kriz yaşanmasını önlerken, sabah kent trafiğinde yaşananlar şöyle oldu:

Okul yolu kilitlendi


* Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kaldırım çalışmaları kapsamında bir şeridinde kum ve iş makinesi bulunan Çetin Emeç Bulvarı’nda sürücüler trafik kâbusu yaşadı.
* Çok sayıda okulun bulunduğu Hoşdere Caddesi’nde trafik(Kızılay yönünde) tampon tampona ilerledi.
* Turan Güneş Bulvarı’nda da yoğunluğun yaşandığı bölge, TRT kavşağı ile Galip Erdem Caddesi arası oldu.
* Kepekli’deki Dikmen Kavşağı’nda ise Dikmen Caddesi ile Gölbaşı katılımında yoğunluk yaşandı.

6 KM’LİK BAĞLICA KUYRUĞU

* Bağlıca Bulvarı’ndan Eskişehir Yolu bağlantı noktasına kadar 6 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken sürücüler burayı 35 dakika içinde geçebildi.
* Sabancı Bulvarı ile Bağlıca Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni yol çalışmaları nedeniyle açılan cep yolda meydana gelen trafik kazası trafiği bir süre durma noktasına getirdi.

Haberin Devamı

Okul yolu kilitlendi

DOLMUŞLAR ÇEVRE YOLU’NA ÇIKTI

* Etimesgut Turgut Özal Köprüsü’nde ilerlemeyen trafik nedeniyle bir okul servisi orta refüjden ters istikamete dönüş yaparken, İstasyon Caddesi’nde de aynı görüntüler yaşandı.
* Sincan-Sıhhiye istikametinde hizmet veren dolmuşlar Ayaş Yolu’ndaki sıkışık trafik nedeniyle güzergah dışına çıkıp Çevre Yolu’ndan Eryaman’a yöneldi.
* Toplu taşımayı tercih eden vatandaşlar da kalabalık otobüs ve dolmuşlar nedeniyle araçlara binerken zor anlar yaşadı.
* Çok sayıda özel okulun bulunduğu Batıkent Çakırlar’a çevre yolundan giren sürücüler 3 kilometrelik araç kuyruğuyla karşılaştı.

Haberin Devamı

Okul yolu kilitlendi

İstasyon Caddesi’nde trafik uzun süre durdu. Aracından inen bir sürücü, yaşanan yoğunluğa isyan etti.

Okul yolu kilitlendi


Trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda görevlendirilen trafik polisleri, trafik akışını hızlandırarak sıkışıklıkları önledi.

BUGÜNE DİKKAT

Okul servislerinin sadece yüzde 60’ı dün sabah trafiğe çıktı. Bugün servis araçlarının tamamının servise çıkması nedeniyle daha yoğun bir trafik oluşabileceğine dikkat çekiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!