Oktay Kaynarca

Kurtlar Vadisi’nde Çakır’ın öldüğü son bölüm yüzde 22.4 izlenme payı, yüzde 51.8 izlenme payıyla rakiplerine uzak ara fark yaptı.

Milletin kahvehanelerde oturup ağzı açık diziyi izlediğini biliyorum. Çakır’ın ölmemesini istediklerini de...

Çakır karakterinin senaryodan çıkarılmasıyla ilgili çeşitli senaryolar var. Yok RTÜK istemiş, yok Oktay Kaynarca yeraltı dünyasından isimlerle görüşüyormuş, yok rolüne kendini çok kaptırmış...

Bence tüm bunlar hikaye... Oktay Kaynarca çok iyi bir oyuncu ve Çakır rolünü nefis canlandırarak seyircinin gönlünde taht kurdu. Neden Polat Alemdar seyirciyi sürükleyemedi de, Çakır aldı başını gitti. Bunda Kaynarca’nın oyunculuğunun hiç mi etkisi yok?

Dizide çok deneyimli ve yıllarını tiyatroya vermiş oyuncular da var. Ancak Oktay Kaynarca’nın oyunculuğu, Çakır karakteriyle birleşince ortaya başka bir güç çıktı.

Bu güç de yavaş yavaş dizinin önüne geçmeye başlamıştı ki, ‘Benim yıldızım senaryodur’ diyen Osman Sınav, Çakır’ı devre dışı bıraktı.

Gümbür gümbür giden dizide taşları yerinden oynatmak radikal bir karar. Demek ki Osman Sınav gerçekten senaryosuna güveniyor. Bu dizinin üç tane daha Çakır çıkarıp, öldüreceğine inanıyor...

Ve o nedenle senaryosunun önüne geçecek kimseyi dizide istemiyor. Bu Çakır bile olsa...

Sabancı’nın ardından

Sakıp Sabancı
’nın ölüm haberinin ardından haber kanalları tüm yayın akışlarını yıkarak Sabancı özel haberlerine döndüler. Birkaç gündür hastane önünde bekleyen kanallar, gelen acı haberle birlikte de hemen canlı yayınlara geçtiler. Sabancı üzerine daha önce yapılan programlar, hazırlanan kısa tanıtımlar, canlı telefon bağlantıları...

Sabah anneme uğradığımda tek başına televizyon karşısında gözyaşı döküyordu. Oysa hayatında hiç Sabancı’yı görmemişti. ‘Çok iyi bir insandı, çok üzüldüm’ dedi... Hayatını ülkesine adamış bir işadamı için, halkıyla barışık bir vedadan daha güzel ne olabilir ki?...

Türkstar bombaları

Zerrin Özer
, uluslararası güzellik ölçüsü 90-60-90’ı, ucubeye çevirip 60-90-60 yaptı ya herhalde alınganlık göstermiş bunu ‘TV bombaları’nda yazmama, geçen gün yayında; ‘60-90-60 dedim diye yazmış. Benim ölçülerle falan işim yok o yüzden doğrusunu bilemeyeceğim’ diyordu.

Ben bu sözü için eleştirmedim Özer’i, sadece şişmanlık tartışmasında Armağan’ın yanında yer aldım. Malum TV bombaları herkese açık. Bu kez tv bombalarında Zerrin Özer’in yanına Ercan Saatçi ve Ahmet San’ı da koyayım da alınmasın.. İşte son Türkstar bombaları.

Highlander mübarek

Yüzyıllardır sahneye çıkıyormuş gibi bir sesin var.

Ercan Saatçi



Fenayım ben..

Sizin pop idol düşüncenize karşı bir tavırlarım var.

Zerrin Özer



Laf ola beri gele...

Tuttuklarının üzerinde bu kadar toz pembe olma...

Ahmet San



Kısa kısa...

Tülin ve Caner’le aynı programa katılırsan olacakları da göze alacaksın’ demiştim Çarkıfelek’i terk eden Baha için. Meğer Baha’nın Tülin-Caner’in katılacağından haberi yokmuş. Kendisine Yunus Günce’nin konuk olacağı söylenmiş. Son dakikada Tülin-Caner ikilisiyle programa çıkacağını öğrenince gerginlik orada başlamış zaten.

Emre Altuğ, 10 Numara Show’un daha iyi olması için elinden geleni yaptığını söyledi. Bu arada ben izlememiştim meğer köpeğiyle birlikte geçen yıl Beyaz Show’a katılmış.

TV bombaları

E haliyle..

4 yaşındayken gitar benden büyüktü.

Yalın
Yazarın Tüm Yazıları