Okocha kangren oldu

Güncelleme Tarihi:

Okocha kangren oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Alman çalıştırıcı, Nijeryalı futbolcunun davranışlarıyla takımı olumsuz yönde etkilediğini dile getirerek, ‘‘Profesyonelliğe yakışmayan tavırlar sergiliyor. Okocha olsa da olur, olmasa da. Bir an önce bu sorunu çözmeliyiz’’ ifadesini kullandı.

Kurallara uymuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Joachim Löw'ün Okocha ile ilgili olarak yönetime verdiği raporu ele geçirdik. Alman hoca, ‘‘Okocha kangren oldu. Kurallara uymuyor. Profesyonelliğe yakışmayan hareketler yapıyor. Fener, Okocha'lı da olur, Okocha'sız da olur’’ yorumunu yaptı.

Hoş olaylar değil

Okocha sorununun bir an önce çözümlenmesini isteyen Löw, Nijeryalı futbolcunun tutumunun takımı olumsuz yönde etkilediğini de tekrarlayarak, ‘‘Kendi başına idman yapıyor. Yönetim olarak bir an önce kararınızı verin. Bunlar hoş olaylar değil’’ diye konuştu.

Hedefi Barcelona

Öte yandan Okocha yöneticilerle yaptığı görüşmede asıl hedef olarak PSG'den sonra Barcelona veya Juventus'a gitmeyi planladığını söyledi. Afrika'daki yakınlarından telefon aldığını dile getiren Okocha şöyle devam etti: ‘‘Beni yeterince TV'den göremiyorlar. Eğer ünlü bir Avrupa takımına gidersem, beni Afrika'da yılın sporcusu seçecekler.’’

Kiğılı’dan son ihtar

Okocha'ya son ihtarı dün çeken Kulüp Sözcüsü Abdullah Kiğılı, sağlık kontrolüne gelmeyen, idmana çıkmayan, parasını almayan ve maça gelmeyen Okocha'yı sert bir şekilde uyardı. Kiğılı, Okocha'ya, ‘‘FİFA talimatlarına uymuyorsun. En kısa zamanda kararını ver. Aksi takdirde kuralları uygulayacağız. Bunun zararını sen göreceksin’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!