Okan Yılmaz 2. Lig'de kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

Okan Yılmaz 2. Ligde kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2009 14:31

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tepecikspor'da kulüp yönetimi, takımda operasyon yaparak 11 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Haberin Devamı

Kulüp başkanı Temel Eyüpoğlu, eski Türkiye gol kralı Okan Yılmaz başta olmak üzere Burak Gürsoy, Sinan Bulut, Yasin Keser, Soner Cihan, İlker Cihan, Fikret, Metekan, Tarık, Ünal ve Evren Tozkoparan ile yolları ayırma kararı aldıklarını söyledi.

Okan'ın kişisel sorunları bulunduğunu dile getiren Eyüpoğlu, “Pazartesi ve dün yapılan idmanlara gelmedi. Hocamız da bu oyuncudan bu şekilde verim alamayacağını ve diğerlerinin hakkını yiyemeyeceğini söyledi. Biz de kadro dışı bıraktık” diye konuştu.

Temel Eyüpoğlu, kadro dışı bırakılan oyunculara idman yapmaları için saha ve antrenör tahsis ettiklerini, çalışmalara katılmayanlar hakkında gerekli işlemleri yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Bu arada, Tepecik'te kadro dışı kalan Yasin Keser, Sinan Bulut ve Burak Gürsoy'un Süper Amatör lig takımlarından Ümraniyespor ile anlaşmak üzere oldukları öğrenildi.

Haberin Devamı

ZİRVEDEN SERBEST DÜŞÜŞ: OKAN YILMAZ

1998 ile 2005 yılları arasında formasını giydiği Bursaspor ile altın yıllarını yaşayan 1978 doğumlu Okan Yılmaz, 2000-2001 sezonunda 23, 2002-2003 sezonunda ise 24 golle Turkcell Süper Lig'de gol krallığı yaşadı.

Bir dönem Avrupa kulüplerinin de transfer listesine giren ve Fransa'nın Marsilya kulübüne transferi son anda gerçekleşmeyen golcü oyuncu, 8 kez de milli takım forması giydi ve 5 gol kaydetti.

2005'ten sonra kariyerinde büyük bir düşüşe geçen Okan Yılmaz, sırasıyla Malatyaspor, Konyaspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Orduspor, Panthrakikos (Yunanistan), Belediye Vanspor, Kartalspor'da forma giydi ve halen TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tepecikspor'da futbol yaşamına devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!