Ohen, Fransa yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Ohen, Fransa yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel tarafından kadroya alınmayan Ohen'e Fransa liginden 2 takımın talip olduğu belirtildi. Menajer Tarık Yalçın, Fransız kulüplerinin Ohen'e bonservis bedeli olarak sadece 400 bin dolar verebileceklerini ifade etti. Beşiktaş yöneticisi Affan Keçeci ise Ohen'i elden çıkarmak için Fransız kulüpleri ile masaya oturacaklarını söyledi.

Bahattin Baydar menajer oldu

Beşiktaş Yönetim Kurulu, altyapıdaki yolsuzluk iddiaları üzerine görevden uzaklaştırılan Mehmet Özcan ve antrenör Davut Şahin'in yerine menajerliğe Bahattin Baydar'ı antrenörlüğe de İngiltere'nin Chelsea takımının altyapı teknik direktörü Mehmet İzgöl'ü getiriyor. Bu arada Başkan Süleyman Seba altyapıda usulsüzlüklere neden olan yönetici Cengiz Eltutar ve Celal Soydan'ın istifasını istedi.

Talat Üzüm B.Leverkusen'de

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Daum, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Talat Üzüm'ü yardımcı teknik adam olarak kadrosuna kattı. Talat Üzüm'ün Almanya'da yetiştiğini ve futbol bilgisinin bir çok Alman teknik adamdan iyi olduğuna dikkat çeken Daum, ‘‘Talat hem Türk hem de Dünya futbolu için yararlı bir isim. Dünya'daki tüm sistemleri içeren bir tez hazırladı. Gelecekte Dünya'nın sayılı teknik adamlarına kurs verecek nitelikte’’ dedi.

Beşiktaş'ta hesaplar açıklanacak

Beşiktaş Divan Kurul toplantısında Hulusi Özdurmaz'ın ‘‘Alpay, Oktay, Erkan satıldı paralar ortada yok’’ şeklindeki sorusuna kızan Başkan Süleyman Seba dün tatilini geçirdiği Adapazarı'ndaki köyünden denetleme kurulunu arayarak hesapların basına açıklanmasını istedi. Seba siyah beyazlı kulübün tüm hesaplarının ortada olduğunu belirterek Özdurmaz'ın sorusunu cevaplayacaklarını belirtti.

Kartal dünü izin yaparak geçirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel bir hafta boyunca kondisyon çalışan futbolculara dün izin verdi. Briegel, Denizlispor ile yapacakları lig maçına hazırlıkların sürdüğünü, milli takımdaki oyuncuların perşembe günü antrenmanlara çıkacağını açıkladı. Briegel, Denizlispor maçında takımda revizyon yapacağını ve Samsunspor maçı gibi bol gollü galibiyet seyrettireceklerini söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!