Oh... Lig başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Oh... Lig başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1997 00:00

Haberin Devamı

1997-98 sezonunun ilk maçı bu akşam Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak. Maçın başlama saati 20.00.

67 günlük ayrılık

Galatasaray'ın şampiyonluğuyla 25 Mayıs 1997'de sona eren lig heyecanı, 67 günlük aradan sonra yeniden futbolseverlerin huzurunda. 1997-98 futbol sezonu bu akşam başlıyor. Türk futbol kamuoyu 34 hafta boyunca sürecek maratona bu akşam oynanacak Ankaragücü-Galatasaray maçıyla başlıyor.

3 Mayıs'ta bitecek

Birinci Lig'de ilk yarı 21 Aralık'ta sona erecek. İkinci devre, 9 Ocak'ta başlayacak ve sezon 3 Mayıs'ta bitecek. Bu sezon ligin yeni takımları, Karabükspor, Kayseri ve Şekerspor. Sezonun ilk büyük maçı 3. haftada (24 Ağustos) İstanbul'da F.Bahçe ile Trabzon arasında oynanacak.

İlk maç Başkent'te

Ligin ilk maçı, son şampiyon Galatasaray ile Başkent ekibi Ankaragücü arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İlhami Kaplan yönetecek. G.Saray'da, Kocaelispor'la oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında ceza alan Vedat ve Hagi forma giyemeyecek.

Beklenen kadrolar

G.Saray'da, sakatlığı geçmeyen Ümit de bu akşam oynayamayacak. Ekiplerin beklenen kadroları şöyle: G.SARAY: Volkan- Fatih, Bülent, Popescu- Filipescu, Tugay, Suat, Ergün, Osman- Hakan Şükür, İlie. ANKARAGÜCÜ: Adnan- Hayati, Yılmaz, Baidoo- Ümit, Ergün, Bozinoski, Cem, Ahmet- Yıldıray, Hasan Şaş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!