Oğuzhan ile iklim akdeniz

BURSASPOR karşısına çıkardığı kadroyla maçın kaybedilmesinde başrolü oynayan Samet Aybaba, dün nispeten daha makul bir kadroyla çıktı.

Haberin Devamı

Yine de iyileşen Sivok’un kadroya alınmaması bir soru işaretiydi.
Veli ve Necip sadece mücadele ile ortasaha görevinin yerine getirildiği yanılgısından ne zaman kurtulacaklar? Buna rağmen ilk bölümde bu bölgede üstünlük konuktaydı. Bu takımda servis yapacak yegane adam Fernandes. O serbest oynayınca Beşiktaş organize atak geliştiremiyor. Portekizli kafasına göre oynayacaksa Oğuzhan illa ki sahada olmalı çünkü ikisinin kafası birbirine benziyor.
Rakip takımlar için Beşiktaş analizi yapmak çok zor değil, hocalar futbolcularına şunu diyordur: “Arkadaşlar soldan yükleneceğiz!” Hepsi bu...

EVET U-21 AMA...

ANTALYA’nın kalabalık ataklarını cezalandıracak bir Beşiktaş da yoktu, set oyununda pozisyon yaratacak bir Beşiktaş da... Holosko ile Olcay’ın kanat değiştirmeleri de sonuç vermedi. Net fırsatlar bulan Şifo’nun takımıydı. İlk 45’te Kartalları şaşırtan tek şey McGregor’un üst üste iki top kurtarmasıydı!.
Aybaba, baktı ki takımın kımıldamaya niyeti yok Oğuzhan’ı 55’te sahaya sürdü ve iki dakikada da karşılığını aldı. Bu çocuğu Aybaba kadar Abdullah Avcı da gözardı ediyor. Evet U-21’de ama en az bir kez A Milli yapılıp kıymet gösterilmeliydi. Ayrıca medya da Salih Uçan’a gösterdiği şevkatin en azından yarısını bu gençten esirgememelidir. Hasılı Kartal’da Oğuzhan ile birlikte ileri uçta verkaçlar ve araya kaçmalar arttı. Pektemek de kendisini daha iyi göstermeye başladı. Fakat farkı artıracak fırsatların bonkörce harcanması kabul edilir değildi.

Haberin Devamı

TRİBÜNÜN İŞARETİ

BEŞİKTAŞ, maça sıkıcı ve sezonu kapatmış bir iklimde başlamıştı. Öyle ki oturup değişen tüzük taslağını okusanız daha iyiydi hani! Bu kara iklimi Oğuzhan, Akdeniz’e çevirdi. Bu takımdan tek gerçekçi beklenti üçüncü olup Avrupa bileti almasıdır.
Maç öncesi tribünlerden verilen işaretlerde ise Aybaba ile sezon başından beri kerhen yürütülen ilişkinin kopmaya başladığı görüldü...

Yazarın Tüm Yazıları