Oğuzeli Belediyesi’nden ‘Askıda ekmek projesi’ne destek

Güncelleme Tarihi:

Oğuzeli Belediyesi’nden ‘Askıda ekmek projesi’ne destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 09:49

Oğuzeli Belediyesi’nden ‘Askıda ekmek projesi’ne destek

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine başlatılan ‘Askıda Ekmek Projesi’ne ‘Paylaştıkça Çoğalalım’ sloganıyla Oğuzeli Belediyesi'nden tam destek geldi. Projeye ilk desteği Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç vererek Oğuzeli’ndeki pide ve somun fırınlarına belediye tarafından özel olarak yaptırılan ekmek sandıklarına ekmek bırakarak verdi.

‘Askıda Ekmek Projesi’nin Oğuzeli’nde önemli bir eksikliği gidereceğinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Sıkıntısını bize zikredemeyen insanlarımız varsa proje sayesinde dile getirmeden gönül rahatlığıyla ekmeklerini alabilecekler" dedi.

Fırınları tek tek gezerek proje hakkında fırıncı esnafını ve vatandaşı bilgilendiren Başkan Kılıç, “Toplumumuzu ayakta tutan yegane unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki yardımlaşmadır. Türk milletinin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması; milletimizin arasında birlik, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün artırılması adına 'komşusu açken tok yatan bizden değildir' anlayışı doğrultusunda, ‘Askıda ekmek projesini’ başlatmış bulunuyoruz. Oğuzelili Hemşerilerimizi kendilerine bir ekmek alırken bir ekmekte askıya bırakmaya davet ediyoruz. Daha önce Oğuzeli’nde böyle bir uygulama yoktu. Biz belediye olarak sosyal belediyecilik anlamında elimizden geldiği kadar vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fakat sıkıntısını bizlere söyleyemeyen hemşerilerimizde var. Bu proje ne yardım edenin nede yardım alanın belli olmayacağı bir proje. Vatandaşlarımızın rencide olmadan faydalanabileceği bir proje" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!