Ogün:Avantaj bizde

Güncelleme Tarihi:

Ogün:Avantaj bizde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2001 00:00


Sarı Lacivertli takımın kaptanı Ogün, şampiyonluk için avantajın kendilerinde olduğunu söyleyerek, "Son haftalardaki sonuçlar nedeniyle çok üzgünüz. Ancak bunun böyle gitmeyeceğini herkes biliyor. Şampiyonluktaki rakiplerimiz Galatasaray ve Gaziantepspor’u kendi sahamızda ağırlayacağız. Daha önce de söyledim. Bir kez daha tekrarlıyorum, Kadıköy’de rakip kim olursa olsun, kimseye puan vermeyiz" dedi.
Haberin Devamı

Ogün, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, taraftarlarımızın büyük desteği ile her iki rakibimizi de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan puansız yollayacaklarını iddia etti.

Ankaragücü ile geçen hafta deplasmanda yaptıkları maça da değinen Ogün, bu maçta da hayal kırıklığı yaşadıklarını, rakipleri karşısında istediklerini elde edemediklerini söyledi.

Ogün, "Son aldığımız sonuçlara ben de inanmakta zorlanıyorum. Geride kalan maçlara baktığımda Çaykur Rizespor maçıyla başlayan bir düşüş gözlerden kaçmıyor. Bu düşüş futbolumuzda görülüyordu. Ancak Ankaragücü maçında futbolumuzun kötü olduğunu düşünmüyorum. İyi başladık ve götürdük. Ama ilk yarının son dakikalarında ilk atağını yapan rakibimiz golü buldu. İkinci yarıya da iyi başladık. Ancak gol yine Ankaragücü’nden geldi. Bir gol attık ama neler kaçırdık. Daha doğrusu rakip takımın kalecisi Da Silva neler kurtardı" dedi.

Maçın hakemi Mustafa Çulcu’yu da eleştiren kaptan, "İki şeye dikkat çekmek istiyorum. Bunlardan ilki maçı yönetem Mustafa Çulcu, 90 dakikayı bir kez daha izledi ve verdiği kararların bazılarını doğru buldu mu? Bir de maçın kalecisi, daha doğrusu Denizlispor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçlarındaki kaleciler, Süleyman, Patrick ve Da Silva’ya dikkat çekmek istiyorum. 3’ü de üst üste hayatlarının maçlarını oynadılar"

Kaptan Ogün, son olarak "Herşey bir yere kadardır. Her takımın yaşadığı belirli düşüş dönemleri vardır. Biz de bunu yaşıyoruz ve artık geride kalacak. Şansıszlığımızı kıracağımız gibi bir maçta patlayacağımıza inanıyorum. Göreceksiniz, kalan sayılı maçtan birinde çok gollü bir galibiyet alacağız ve bu skor hepimizin bozulan moralini şampiyonluk öncesi düzeltecek. Şampiyonluk ise zaten bayramımız olacak“ diye konuştu. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!