Öğretmenler, Hüner Coşkuner Konseriyle Eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler, Hüner Coşkuner Konseriyle Eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 22:09

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen Hüner Coşkuner konserine, ilçede eğitim veren öğretmen ve yakınları katıldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki okullarda eğitim veren öğretmenleri, ünlü sanatçı Hüner Coşkuner konserinde bir araya getirdi. Cemal Reşit Rey Konser Salonunda gerçekleştirilen konsere ilçede eğitim veren öğretmen ve yakınları yoğun ilgi gösterdi. Konsere ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Öğretmenler Günü etkinliğine katılan öğretmenleri tek tek selamladı.
İki gündür devam eden programlarımızla birlikte öğretmenlerimizle birlikteydik diyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Öğretmenlerimizle birlikte çeşitli etkinliklerle bir araya geldik. Bu gün istedik ki öğretmenlerimizi farklı bir konsepte bir araya gelelim ve eğlenelim istedik. Öğretmenler günü münasebetiyle Gaziosmanpaşa ilçemizde ki öğretmenlerimizi ve ailelerini bu salonda ağırladık. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenler hayatımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Özellikle böyle etkinliklerde emekli olmuş öğretmenlerimizi de anmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Gaziosmanpaşa ilçesinde görev alan öğretmenlerin doyasıya eğlendiği gece, ilçe protokolünün sahneye çıkarak sanatçı Hüner Coskuner ile birlikte seslendirdikleri ‘Samanyolu’ şarkısıyla son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!