Öğrencilerden Mehmetçiğe sevgi ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden Mehmetçiğe sevgi ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 16:03

Öğrencilerden Mehmetçiğe sevgi ziyareti

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI İlkokulu öğrencileri, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Döşemealtı İlkokulu'ndan bir grup öğrenci, Okul Müdürü Hilmi Taner, Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan Kızılburun ve sınıf öğretmenleri eşliğinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Askerler tarafından karşılanan öğrenciler, 14 Şubat'ın Sevgililer Günü olduğunu, en büyük sevgilerinin Türk Silahlı Kuvvetlere olduğunu söyledi. Öğrenciler, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Aydın Akoğlu'na çiçek takdim etti. Öğrencilerden Emine Naz Köken, "Hep yanınızda olduğumuzu ve askerliğe olan sevgimizi ifade etmek için ziyarete geldik" dedi.

Öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Üsteğmen Aydın Akoğlu ise "Özellikle minik evlatlarımızın bugün Mehmetçiğe olan sevgisini göstermesi ve ziyareti bizi mutlu etti" dedi. Öğrenciler daha sonra askerlere, üzerinde fıstıkla ay- yıldız figürü yapılan baklava ikram etti. Askerler de öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!