Öğrenciler Kapadokya'yı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler Kapadokyayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2018 17:25

Öğrenciler Kapadokya'yı gezdi

Haberin Devamı

Bülent TATLI/AKINCILAR (Sivas),(DHA) - SİVAS'ın Akıncılar ilçesinde Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında İlçedeki Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin 9,10 ve 11'inci sınıf öğrencileri ile İmam Hatip Ortaokulu ve Türk Telekom Ortaokulunun 7'inci sınıf öğrencilerinin katılımıyla Kapadokya bölgesine 2 günlük gezi düzenlendi.
Kayseri ve Kapadokya bölgesinin sosyal, kültürel, tarihi ve turistik yerlerini, doğal güzelliklerini tanıyabilmek, öğrencilerin sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen geziye 131 öğrenci 13’ü öğretmen, idareci ve veli olmak  üzere toplam 144 kişi katıldı Gezi programının ilk gününde Kayseri il merkezi gezilerek buradaki Hayvanat Bahçesi, Bilim Fuarı ve Lunapark ziyaret edildi. Akşam yemeği ve konaklama için Kozaklı Termal de bulunan otele geçildi. Burada öğrenciler termal sudan faydalanarak istirahat etti.
Gezinin ikinci gününde sırasıyla Avanos şehir merkezi ve çömlekçiler, Paşabağları, Günbatımı Vadisi ve Ürgüp’teki tarihi ve turistik yerler rehberler eşliğinde ziyaret edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!