OGC'ye 10 Ocak Ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

OGCye 10 Ocak Ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 15:58

OGC'ye 10 Ocak Ziyaretleri

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gazeteciler Cemiyeti (OGC) '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle ziyaretçilerini ağırladı.
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili ve beraberindeki polisler, Cemiyet İkinci Başkanı Mehmet Çakmak, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Emül, Murat Boz ve üyeler tarafından karşılandı. Gökhan Erkmen Toplantı Salonunda basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü' kutlayan Toplum Destekli Polisler, İl Emniyet Müdürü Nuretttin Gökduman'ında selam ve sevgilerini ilettiler.
Başkan Çakmak ise toplumun doğru bilgilendirilmesi adına gazetecilerin de özellikle adli olaylarda güvenlik güçleri ile omuz omuza görev yaptıklarını belirtti. Daha sonra ise Osmaniye Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel, Gençlik Merkezi Liderleri ve üye öğrenciler tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Bozyel, çalışan gazetecilerin gününü tebrik edip, başarı dileklerinde bulundu. Edepli Karikatür ve Mizah Kulübü üyesi öğrenciler ise cemiyet üyelerine gazetecilik konusunda merak ettikleri soruları yöneltti.

FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!