Ofspor'da galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Ofsporda galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2014 11:41

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta,deplasmanda Bugsaşspor'u 3-2 yenen Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, karşılaşmada sonuca giden taraf olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kerimoğlu, Bugsaşspor ile zorlu bir deplasman mücadelesine çıktıklarını belirterek, "Maç iki taraflı geçti. Bazen Bugsaşspor'un bazen de bizim üstünlüğümüz söz konusu oldu. Heyecan dolu bir maçtı. Karşılaşmada iki kere geriye düşmemize rağmen oyundan hiç kopmadık. Karşılaşmanın son 10 dakikasına 2-1 geride girdik. Bu dakikaya kadar baskılarımızı hiç ara vermeden sürdürdük. Bu dakikada üst üste bulduğumuz iki golle sahadan galip ayrılmayı başardık" dedi.

Israrlı oyunlarının kendilerine galibiyeti getirdiğini ifade eden Kerimoğlu, "Her şeyden önce galip geldiğimiz ve üç puanı alan taraf olduğumuz için mutluyuz. Hep oyunda kaldığımız bir maçta talihsiz goller yemiş olsak da sonuca giden taraf olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. Geçen yılın sıkıntılarından uzak bir lig geçirmek istediklerini kaydeden Kerimoğlu, mali sıkıntılarını aşabildikleri takdirde daha istikrarlı bir takım haline gelebileceklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!