Öfke yine dinmedi

Güncelleme Tarihi:

Öfke yine dinmedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1997 00:00

Haberin Devamı

G.Saray- F.Bahçe maçında yine hoş olmayan olaylar yaşandı. Karşılaşma öncesinde ve sonrasında çıkan kavgada yaralanan 8 taraftar ve 2 güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşma öncesi iki takım taraftarı Ali Sami Yen Stadı çevresinde birbirine girdi ve yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı. Polis stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Ayrıca, otoyol tarafındaki kale arkası tribün girişinde yaşanan izdiham nedeniyle, yaralanan iki polis, Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaylar bununla da bitmedi. Maçtan sonra Mecidiyeköy'de meydan kavgası vardı. Stadı erken terkeden 200 civarındaki sarı lacivertli taraftar, G.Saraylıların üzerine yürüdü. Az sayıdaki G.Saray taraftarını yumruk ve sopalarla döven F.Bahçeliler, daha sonra belediye otobüslerinin camından bayrak sallayan sarı kırmızılılara taşlarla saldırdı. Bir otobüsün camı yerle bir oldu. Olaya sonradan müdahele eden polis, ortalığı yatıştırdı ve bir kaç taraftarı da göz altına aldı.

Stat dışında olduğu gibi içinde de gerilim had safhadaydı.

Hagi'nin penaltı atışından sonra federasyon aleyhine slogan atan sarı lacivertli taraftarlar, sahaya pet şişe yağdırdılar. Bir grup taraftar, stat koltuklarını söküp, sahaya attı. 2. yarıda Fatih'in Boliç'i ceza sahası dışından düşürmesinden sonra 2 takım futbolcuları arasında hoş olmayan görüntüler yaşandı. Serdar Çakır, Okocha, Ümit ve Filipescu'ya sarı kart göstererek gerginliği yumuşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!