Odyakmaz: Bilica'yı Fener'e henüz vermedik

Güncelleme Tarihi:

Odyakmaz: Bilicayı Fenere henüz vermedik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2009 11:37

Turkcell Süper Lig'in bitiminin ardından gözler takımların yapacağı transferlere çevrildi. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bilica için Fenerbahçe ile bir görüşmemiz oldu. Fakat anlaşma falan yok. Bu transfer konusu şimdilik askıya alındı." dedi.

Haberin Devamı

2008-2009 sezonunu şampiyon Beşiktaş'ın ardından 2. olarak tamamlayan ve bu yıl ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek olan kırmızı-beyazlı ekipte gözler yapılacak transferlere çevrildi.

Giden ve gelen futbolcuları gazeteden okuduğunu ve hayrete düştüğünü belirten Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Her gün gazetelere göre bir futbolcumuz gidiyor. Bizde yeni futbolcular ile görüşüyoruz. Böyle bir şey yok. Şu anda Sivasspor kulübü olarak görüştüğümüz futbolcular yok. Biz teknik heyetimiz ve yönetim olarak ilk önce bir araya geleceğiz. Gidecek kalacak futbolcuları belirleyeceğiz. Daha sonra Sivasspor formasına yakışan futbolcular alıp ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Transfer konusunda aceleci olmayacağız. Bırakın futbolcular tatilerinin tadını çıkarsınlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BİLİCA'YI FENER'E HENÜZ VERMEDİK"

Son günlerde ismi Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı savunma oyuncuları Fabio Alves Da Silva Bilica'nın transferine de değinen Başkan Otyakmaz, "Bilica için Fenerbahçe ile bir görüşmemiz oldu. Fakat anlaşma falan yok. Bilica şu anda bizim sözleşmeli futbolcumuz. Bu transfer konusu şimdilik askıya alındı. Yurt dışından, Rusya'dan teklifler var, bakacağız, ondan sonra karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!