Odunpazarı'ndan kadınlara aşçılık kursu

Güncelleme Tarihi:

Odunpazarından kadınlara aşçılık kursu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 19:13

Odunpazarı'ndan kadınlara aşçılık kursu

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi, 'Kadınları ve Çocukları ile Mutlu Bir Odunpazarı' için çalışmalarına devam ediyor. 
Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı 11 Halk Merkezinde kadınların sosyal hayata katılması ve ev ekonomilerine katkı sunmaları için açtığı kurslara devam ediyor. 
Odunpazarı Belediyesi'nin kadınlar için açtığı kurslardan biri de 'Aşçılık' kursu. 75. Yıl Mahallesi'nde bulunan Selami Vardar Halk Merkezi'nde verilen Aşçılık Kursu haftada iki kez Salı ve Çarşamba günleri yapılıyor. Aşçılık Kursu, 09.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Uzman aşçılardan tarafından verilen Aşçılık Kursuna, öncelikle mutfak terimleri, profesyonel malzemeler, pişirme yöntemleri, doğrama tekniklerini gibi temel bilgileri öğreniyor. Kursiyerler daha sonra sıcak ve soğuk salatalar, farklı makarna çeşitleri, pizza, tavuk, et ve balık yemeklerine kadar pek çok özel tarifin sırlarını keşfediyor.
Aşçılık Kursu kursiyerlerinin çalışmalarını incelemek ve kursiyerlerle tanışmak için Selami Vardar Halk Merkezine giden Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, kursiyerle bir süre sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!